סינון מתכונים

חפש מתכונים עם תגים

חלביצמחוניטבעוני

חפש רק מתכונים ללא

חפש רק מתכונים עם

לביבות דלורית וערמונים אפויות

לביבות דלורית וערמונים אפויות
הדפס

כ – 24 לביבות | זמן הכנה: 15 דקות | זמן אפייה: 20 דקות | זמן כולל: 35 דקות

מרכיבים

    ללביבות:

    • 1 דלורית בינונית קלופה ונקיה מזרעים (כ-750 גרם) 
    • 3 קוביות שום דורות  
    • 3 קוביות פטרוזיליה דורות  
    • חמאה בטמפרטורת החדר (25 גרם) 
    • חבילה אחת ערמונים קלופים (100 גרם) 
    • מגורדת גבינת מוצרלה (1 כוס) 
    • 2 ביצים  
    • 2/3 כפית מלח  
    • 2/3 כוס פירורי לחם (רצוי פנקו) 
    • 1 כפית אבקת אפייה  
    • ספריי שמן או כף שמן לשימון  

    מטבל יוגורט ופסטו:

    • 1 גביע יוגורט (200 גרם) 
    • 3 קוביות פסטו דורות  
    • 1 כף שמן זית  
    • מלח (לפי הטעם)  

    1. מחממים תנור ל200 מעלות (ללא טורבו).
    2. מוציאים קוביות שום וקוביות פטרוזיליה דורות לקערה גדולה. 
    3. מגרדים את הדלורית בפומפייה גסה או במעבד מזון ומוסיפים לקערה הגדולה. 
    4. קוצצים את הערמונים ומוסיפים לקערה.
    5. מוסיפים מוצרלה, ביצים ומלח ומערבבים היטב.
    6. מוסיפים פירורי לחם ואבקת אפיה ומערבבים שוב. 
    7. מרפדים מגש בנייר אפייה ומשמנים, יוצקים בעזרת כף לביבות על המגש.
    8. אופים 20 דקות בחלקו העליון של התנור , הלביבות מוכנות כשהן מזהיבות. מגישים חם.

    מטבל פסטו:

    מערבבים את המרכיבים בקערית, טועמים ומוסיפים מלח לפי הטעם.

     

    שלח מתכון
    • לעצמי
    • לחבר
    • שתף
    למתכון זה כדאי שיהיה לכם:

    תבשיל חומוס ולימון כבוש

    בקרו בעמוד המתכונים שלנו וחפשו בתוך מאגר של מאות מתכונים טעימים

     
    הצטרפו לניוזלטר שלנו
    X