סינון מתכונים

חפש מתכונים עם תגים

חלביצמחוניטבעוני

חפש רק מתכונים ללא

חפש רק מתכונים עם

לביבות פירה ופרמז'ן

לביבות פירה ופרמז'ן
הדפס

כ-30 לביבות | זמן הכנה: 10 דקות | זמן טיגון: 15 דקות | זמן כולל: 25 דקות

מרכיבים

  • 4 כוסות פירה תפו"א קר (כ-800 גרם) 
  • 2 קוביות בצל מטוגן דורות  
  • 2 קוביות שום דורות  
  • 3 כפות חלב  
  • 2 ביצים  
  • 1 כוס גבינת פרמזן מגורדת (100 גרם) 
  • 2 כפות בצל ירוק קצוץ  
  • 1 כפית אורגנו יבש או 1 כפית עלי טימין  
  • כפית שטוחה מלח  
  • 2 כפות קמח תופח  
  • עד 5 כפות פירורי לחם (רצוי פנקו)  
  • חמאה או שמן לטיגון  

  1. מוציאים לקערה את הפירה, מוסיפים 2 קוביות בצל מטוגן דורות ו-2 קוביות שום דורות.  
  2. מוסיפים ביצים וחלב ומערבבים עם כף.
  3. מוסיפים בצל ירוק קצוץ, אורגנו או טימין ומערבבים שוב.
  4. מוסיפים מעט מלח, 2 כפות קמח תופח ו-3 כפות פירורי לחם ומערבבים.
  5. יוצרים כדורים קטנים מהתערובת בין הידיים ומניחים על מגש. במידה והתערובת רכה מידי וקשה לעבוד איתה, מוסיפים עוד כף או שתיים של פירורי לחם ומנסים שוב.
  6. מחממים מחבת רחבה עם כף חמאה על להבה בינונית.
  7. משטחים 6-7 כדורים בין הידיים ומניחים במחבת. מטגנים 2 דקות מכל צד ומעבירים לרשת או נייר סופג.
שלח מתכון
  • לעצמי
  • לחבר
  • שתף
למתכון זה כדאי שיהיה לכם:

תבשיל חומוס ולימון כבוש

בקרו בעמוד המתכונים שלנו וחפשו בתוך מאגר של מאות מתכונים טעימים

 
הצטרפו לניוזלטר שלנו

    X