סינון מתכונים

חפש מתכונים עם תגים

חלביצמחוניטבעוני

חפש רק מתכונים ללא

חפש רק מתכונים עם

לביבות תירס (מקסיקני)

לביבות תירס (מקסיקני)
הדפס

כ – 24 לביבות | זמן הכנה: 10 דקות | זמן טיגון: 10 דקות | זמן כולל: 20 דקות

מרכיבים

    ללביבות:

    • 2 כוסות גרגירי תירס (משומר/קפוא/טרי) 
    • 4 קוביות כוסברה דורות  
    • 2 קוביות שום דורות  
    • 2 ביצים  
    • גבינת צ'דר או כל גבינה צהובה אחרת שתבחרו (150 גרם) 
    • 1/2 כפית פפריקה מעושנת  
    • 1/2 כפית מלח  
    • 4 כפות חלב  
    • חצי כוס קמח תופח (70 גרם) 
    • שמן סויה  

    למטבל אבוקדו:

    • 1 אבוקדו בשל  
    • 1 גביע יוגורט או שמנת חמוצה  
    • 1 כף מיץ לימון  
    • מלח לפי הטעם  

    1. מסננים היטב את התירס. במידה ומשתמשים בקפוא שוטפים להפשרה ומסננים. מעבירים לקערה.
    2. מוסיפים 4 קוביות כוסברה דורות ו- 2 קוביות שום דורות, ממתינים כמה דקות להפשרה. 
    3. מוסיפים את שאר המרכיבים חוץ מהקמח ומערבבים היטב. 
    4. מוסיפים את הקמח ומערבבים. 
    5. במידה והתערובת יבשה ודביקה מידי, מוסיפים עוד כף או שתיים חלב. הבלילה צריכה להיות סמיכה אך עדיין קצת נוזלית (מחליקה מהכף בקלות יחסית).
    6. מחממים מחבת עם 4-5 כפות שמן סויה. מורידים עם כף לביבות למחבת, כעבור 2 דקות הופכים לעוד דקה ומוציאים לרשת או נייר סופג. מגישים חם!
    7. להכנת המטבל: מועכים את האבוקדו, מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים (אם יש לכם בלנדר מוט, השתמשו בו ותקבלו מרקם חלק יותר).
    שלח מתכון
    • לעצמי
    • לחבר
    • שתף
    למתכון זה כדאי שיהיה לכם:

    תבשיל חומוס ולימון כבוש

    בקרו בעמוד המתכונים שלנו וחפשו בתוך מאגר של מאות מתכונים טעימים

     
    הצטרפו לניוזלטר שלנו

      X