סינון מתכונים

חפש מתכונים עם תגים

חלביצמחוניטבעוני

חפש רק מתכונים ללא

חפש רק מתכונים עם

לזניה קאפ קייקס

לזניה קאפ קייקס
הדפס

 12 סועדים | זמן הכנה: 15 דקות |זמן אפייה: 25 דקות | זמן כולל: 40 דקות

מרכיבים

    לזניה:

    • חבילת גבינת ריקוטה (250 גרם)  
    • חבילת תרד (250 גרם) 
    • גבינת מוצרלה מגורדת (100 גרם) 
    • 4 קוביות בזיליקום דורות  
    • 1 קובייה שום דורות  
    • 3 כפות עגבניות מרוסקות (גונבים מהקופסה של הרוטב) 
    • 1 ביצה  
    • 1 כפית מלח  
    • חבילה דפי וונטון קפואים או דפי לזניה קפואים  
    • 6 עגבניות שרי לקישוט (לא חובה) 
    • ספריי שמן וכף קמח לתבנית  

    רוטב:

    • 1 קופסה עגבניות מרוסקות (400 גרם) 
    • 2 קוביות רוטב עגבניות ובזיליקום דורות  
    • 2 קוביות בזיליקום דורות  
    • 1 כפית מלח  
    • 2 כפות שמן זית  

    1. מפשירים את חבילת הדפים כ- 20 דקות בחוץ.
    2. בינתיים מעבדים במעבד מזון, בפולסים קצרים, את כל שאר המרכיבים למעט עגבניות השרי. עד שמתקבלת תערובת אחידה עם חתיכות תרד גסות.
    3. מחממים תנור ל-180 מעלות.
    4. משמנים תבנית מאפינס היטב (כדאי עם ספריי שמן) ומפזרים בעדינות מעט קמח על התבנית.
    5. מניחים בכל שקע דף, אם מתקשים להפריד בין העלים, ממתינים עוד כמה דקות להפשרה.
    6. מניחים כף מהתערובת בכל דף, מניחים דף נוסף ושוב כף מהתערובת.
    7. חוצים את העגבניות לשניים ומניחים חצי על כל אחד.
    8. אופים במרכז התנור כ-25 דקות עד שקצוות הדפים מתחילים להשחים מעט.
    9. בזמן האפייה, מכינים את הרוטב- מניחים את כל המרכיבים בסיר קטן ומבשלים על להבה נמוכה 10-15 דקות.
    10. מעבירים בעדינות את הלזניות לכלי הגשה ומגישים עם רוטב מעל/ליד.

     

    שלח מתכון
    • לעצמי
    • לחבר
    • שתף

    תבשיל חומוס ולימון כבוש

    בקרו בעמוד המתכונים שלנו וחפשו בתוך מאגר של מאות מתכונים טעימים

     
    הצטרפו לניוזלטר שלנו

    X

    מועדון פשוט לבשל תמיד מקבל חברים חדשים!

    לקבלת עדכונים, מתכונים ועוד דברים טובים הירשמו פה: