סינון מתכונים

חפש מתכונים עם תגים

חלביצמחוניטבעוני

חפש רק מתכונים ללא

חפש רק מתכונים עם

לחם בננות וג׳ינג׳ר

לחם בננות וג׳ינג׳ר
הדפס

4 סועדים | זמן הכנה: 10 דקות | זמן בישול: 40-50 דקות | זמן כולל :60 דקות

מרכיבים

  • 125 גרם חמאה חתוכה לקוביות בטמפרטורת החדר. 
  • 150 גרם אבקת סוכר  
  • 3 בננות בשלות מאוד (כשכבר שחור בחוץ) 
  • 5 קוביות ג׳ינג׳ר דורות  
  • 2 ביצים מספר 1 
  • חצי כוס פקאן או אגוז מלך קצוצים 
  • 4 כפות סירופ מייפל  
  • 250 גרם קמח תופח מנופה 
  • 1 כף אבקת אפייה  

  1. מחממים תנור ל160 מעלות (ללא טורבו)
  2. מערבבים חמאה ואבקת סוכר במיקסר עם וו גיטרה, או עם כף עץ בקערה.
  3. מוסיפים את הבננות, הביצים, קוביות ג׳ינג׳ר דורות וממשיכים לערבב עד שהתערובת נראית אחידה.
  4. מוסיפים אגוזים, אבקת אפייה, סירופ מייפל ומערבבים.
  5. מפסיקים את המיקסר ומוציאים את הקערה. מוסיפים חצי מכמות הקמח לקערה. מאחדים עם התערובת בתנועות קיפול עדינות, חוזרים על הפעולה עם החצי השני.
  6. משמנים תבנית אינגליש קייק באורך 30. יוצקים את התערובת פנימה. יש לשים לב לא לעבור שני שליש גובה בתבנית, כי הלחם יעלה קצת.
  7. אופים במרכז התנור עד שקיסם שננעץ במרכז הלחם יוצא יבש- בין 40-50 דק' בדרך כלל.
אם רוצים לקצר זמן אפיה, ניתן ליצוק את התערובת לתבנית מאפינס, לעוגות אישיות. זמן האפיה יתקצר בחצי.
שלח מתכון
  • לעצמי
  • לחבר
  • שתף

תבשיל חומוס ולימון כבוש

בקרו בעמוד המתכונים שלנו וחפשו בתוך מאגר של מאות מתכונים טעימים

 
הצטרפו לניוזלטר שלנו