סינון מתכונים

חפש מתכונים עם תגים

חלביצמחוניטבעוני

חפש רק מתכונים ללא

חפש רק מתכונים עם

מרק טאקו

מרק טאקו
הדפס

 6-8 סועדים |  זמן הכנה: 20 דקות | זמן בישול: 20 דקות | זמן כולל: 40 דקות

מרכיבים

  • 3 כפות שמן זית  
  • 500 גרם עוף או בקר טחון  
  • 2 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות או קוביות  
  • 1 פלפל ירוק חתוך לרצועות או קוביות  
  • 2 קוביות שום דורות  
  • 2 קוביות שום חריף דורות  
  • 5 קוביות בצל מטוגן דורות  
  • 1 כפית אבקת כמון  
  • 1 כפית פפריקה מעושנת  
  • 1 כפית זרעי כוסברה  
  • 1 כפית טימין יבש או טרי  
  • 1 כפית מלח  
  • ½ כפית פלפל שחור  
  • 1 קופסא רסק עגבניות (100 גרם) 
  • 1 פחית עגבניות מרוסקות (400 גרם) 
  • 4 כוסות מים (1 ליטר) 
  • 1 כוס גרגירי תירס (קפוא/טרי/משומר) 
  • 4 קוביות כוסברה דורות  

להגשה:

  • 2 אבוקדו  
  • פרוסות דקות של ליים או לימון  
  • 1 עגבנייה קצוצה  
  • בצל ירוק קצוץ  

  1. מניחים סיר בינוני על להבה גבוהה, מוסיפים 3 כפות שמן זית ואת הבקר/עוף טחון, מטגנים כ-5 דקות עד שהבשר משחים. 
  2.  מוסיפים את הפלפלים וקוביות שום ושום חריף דורות, מטגנים כ-3 דקות נוספות.
  3. מוסיפים קוביות בצל מטוגן דורות  ואת התבלינים היבשים, מערבבים ומבשלים ל-3-4 דקות נוספות.
  4. מוסיפים רסק עגבניות, עגבניות מרוסקות, מים ותירס. מביאים לרתיחה ומחלישים את הלהבה לבינונית. מבשלים 20 דקות נוספות.
  5. מוסיפים 4 קוביות כוסברה דורות, מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול מלח/פלפל. 
  6. מחלקים לקעריות, מוסיפים פרוסות אבוקדו, כף עגבנייה קצוצה, בצל ירוק ופרוסות לימון דקות ומגישים.
שלח מתכון
  • לעצמי
  • לחבר
  • שתף

תבשיל חומוס ולימון כבוש

בקרו בעמוד המתכונים שלנו וחפשו בתוך מאגר של מאות מתכונים טעימים

 
הצטרפו לניוזלטר שלנו

    X