סינון מתכונים

חפש מתכונים עם תגים

חלביצמחוניטבעוני

חפש רק מתכונים ללא

חפש רק מתכונים עם

מרק יוגורט ומלפפונים קר (טראטור)

מרק יוגורט ומלפפונים קר (טראטור)
הדפס

8 סועדים | זמן הכנה: 10 דקות 

מרכיבים

  • • 1 ק״ג יוגורט יווני 8-10% שומן (או כל יוגורט לא ממותק לטעמכם)  
  • 1 כוס מים קרים 
  • 1 קובייה שום דורות  
  • 5 קוביות שמיר דורות  
  • 3 מלפפונים  
  • מלח  
  • 70 גרם אגוזי מלך (כוס) 
  • 100 מ"ל שמן זית  
  • קוביות קרח  
  • עלי נענע  

  1. מוציאים את היוגורט לקערה, מוסיפים כוס מים, קוביית שום דורות ו-5 קוביות שמיר דורות.
  2. קוצצים בסכין את המלפפונים לקוביות בינוניות או קטנות כפי יכולתכם (לא להשתמש בפומפייה או מעבד מזון).
  3. מוסיפים חצי מכמות המלפפונים הקצוצים ליוגורט.
  4. מוסיפים חצי מכמות השמן ומערבבים היטב עם מטרפה.
  5. קוצצים את אגוזי המלך גס.
  6. מוסיפים מעט מלח וטועמים
  7. מחלקים את המרק לקערות או כוסות, מפזרים את המלפפונים הקצוצים שנותרו ואת האגוזים הקצוצים, מזלפים שמן זית ומפזרים עלי נענע טרייה.

מניחים קוביית קרח אחת בכל מרק ומגישים.

שלח מתכון
  • לעצמי
  • לחבר
  • שתף
למתכון זה כדאי שיהיה לכם:

תבשיל חומוס ולימון כבוש

בקרו בעמוד המתכונים שלנו וחפשו בתוך מאגר של מאות מתכונים טעימים

 
הצטרפו לניוזלטר שלנו

    X