סינון מתכונים

חפש מתכונים עם תגים

חלביצמחוניטבעוני

חפש רק מתכונים ללא

חפש רק מתכונים עם

מרק עדשים

מרק עדשים
הדפס

8 סועדים | זמן הכנה: 10 דקות | זמן בישול: 30 דקות | זמן כולל :40 דקות

מרכיבים

  • 3 קוביות בצל מטוגן דורות  
  • 3 כפות שמן זית  
  • 1 גזרים בינוני/גדול  
  • 2 גבעולי סלרי ללא עלים  
  • 2 קוביות פטרוזיליה דורות  
  • 2 כוסות עדשים מעורבות - כתום, חום, שחור 
  • 8 כוסות מים  
  • 4 קוביות כוסברה דורות  
  • מלח  
  • פלפל שחור  
  • תבלין לקציצות (תערובת מוכנה)  
  • 2 לימון להגשה 

אופן ההכנה

  1. לסיר בינוני על להבה קטנה מוסיפים: שמן זית, וקוביות בצל מטוגן דורות. מטגנים לדקה- 2 דק'. 
  2. בינתיים קוצצים גזר וסלרי ומוסיפים לסיר- לעוד 5 דק'. 
  3. מוסיפים את קוביות פטרוזיליה דורות ומערבבים.
  4. מוסיפים שתי כוסות עדשים (שטופות) ו-8 כוסות מים.
  5. מבשלים על להבה בינונית (אם המרק מבעבע, תחלישו קצת) כ30 דק', ומוודאים שהעדשים התרככו. אם לא, מבשלים עוד קצת.
  6. מוסיפים את קוביות כוסברה דורות ומתבלים במלח פלפל ותבלין קציצות, טועמים ומגישים עם רבע לימון.
שלח מתכון
  • לעצמי
  • לחבר
  • שתף

תבשיל חומוס ולימון כבוש

בקרו בעמוד המתכונים שלנו וחפשו בתוך מאגר של מאות מתכונים טעימים

 
הצטרפו לניוזלטר שלנו

X

מועדון פשוט לבשל תמיד מקבל חברים חדשים!

לקבלת עדכונים, מתכונים ועוד דברים טובים הירשמו פה: