סינון מתכונים

חפש מתכונים עם תגים

חלביצמחוניטבעוני

חפש רק מתכונים ללא

חפש רק מתכונים עם

מרק תירס תאילנדי

מרק תירס תאילנדי
הדפס

מס' סועדים: 4 | זמן הכנה: 10 דקות | זמן בישול: 20 דקות

מרכיבים

  • 200 גרם חזה עוף  
  • 1 כף שמן סויה  
  • 4 קוביות ג'ינג'ר דורות  
  • 5 קוביות שום חריף דורות  
  • ½ שקית גרגירי תירס טרי,קפוא או משומר (250 גרם)  
  • 2 כוסות קרם קוקוס  
  • 2 כפות רוטב סויה  
  • 4 קוביות כוסברה  

  1. ממלאים סיר קטן במים עד לחצי הגובה ומביאים לרתיחה.
  2. חותכים את העוף לרצועות דקות.
  3. חולטים את רצועות העוף במים כ-2 דקות, מסננים, שופכים את המים, מנגבים את הסיר ומחזירים ללהבה בינונית.
  4. מוסיפים לסיר 4 קוביות ג'ינג'ר דורות, 5 קוביות שום חריף דורות וכף שמן. מטגנים כדקה לפתיחת הטעמים. 
  5. מוסיפים 2 כוסות קרם קוקוס, 2 כפות רוטב סויה, ואת גרעיני התירס ומביאים לרתיחה.
  6. מחלישים את האש עד לבעבוע קל, ומבשלים 20 דקות. 

טוחנים את המרק עם בלנדר מוט, מוסיפים 4 קוביות כוסברה דורות ואת העוף החלוט ומגישים חם.

שלח מתכון
  • לעצמי
  • לחבר
  • שתף
למתכון זה כדאי שיהיה לכם:

תבשיל חומוס ולימון כבוש

בקרו בעמוד המתכונים שלנו וחפשו בתוך מאגר של מאות מתכונים טעימים

 
הצטרפו לניוזלטר שלנו

    X