סינון מתכונים

חפש מתכונים עם תגים

חלביצמחוניטבעוני

חפש רק מתכונים ללא

חפש רק מתכונים עם

נאגטס עוף ותפוצ'יפס

נאגטס עוף ותפוצ'יפס
הדפס

3-4 רעבים | הכנה: 10 דקות | אפייה: 12-15 דקות | כולל: 25 דקות

מרכיבים

  • 500 גרם חזה עוף חתוך לקוביות 
  • 2 קוביות שום דורות  
  • 1 כף חרדל  
  • 2 כפות דבש  
  • 1 ביצה  
  • 1 כפית פפריקה מתוקה  
  • 4\1 כפית מלח  
  • 2 אריזות תפוצ'יפס (סה״כ 100 גרם)  
  • ספריי שמן לשימון  

  1. מוציאים 2 קוביות שום דורות לקערה, מוסיפים חרדל, דבש, פפריקה, ביצים ומלח. ומערבבים היטב.
  2. מוסיפים את קוביות העוף ומערבבים שוב.
  3. מחממים תנור ל-180 מעלות טורבו.
  4. מרפדים תבנית אפיה בנייר אפיה או נייר כסף. מניחים רשת צליה מעל, ומשמנים עם ספריי את הרשת.
  5. מרסקים את התפוצ'יפס עם מערוך או עם ידיים יבשות ומעבירים לקערה.
  6. טובלים בעדינות חתיכת עוף בתפוצ'יפס ומעבירים לרשת הצלייה. חוזרים על הפעולה עד שמסיימים את כולם.
  7. אופים בחלק העליון של התנור כ-12 דקות עד שהתפוצ'יפס מתחיל להשחים. מוציאים ומגישים חם.

 

שלח מתכון
  • לעצמי
  • לחבר
  • שתף
למתכון זה כדאי שיהיה לכם:

תבשיל חומוס ולימון כבוש

בקרו בעמוד המתכונים שלנו וחפשו בתוך מאגר של מאות מתכונים טעימים

 
הצטרפו לניוזלטר שלנו
X