סינון מתכונים

חפש מתכונים עם תגים

חלביצמחוניטבעוני

חפש רק מתכונים ללא

חפש רק מתכונים עם

סובורו דון

סובורו דון
הדפס

4 סועדים | זמן הכנה: 10 דקות | זמן בישול: 20 דקות | זמן כולל :30 דקות

מרכיבים

  • כף שמן סויה  
  • 6 קוביות ג׳ינג׳ר דורות  
  • 700 גרם עוף טחון (רצוי פרגית)  
  • 70 מ״ל מירין (6 כפות) 
  • 70 מ״ל חומץ אורז  
  • 25 מ״ל סויה (2 כפות) 
  • כף סוכר  
  • צרור תרד נקי (או כוס וחצי אפונה קפואה)  
  • כף שמן  
  • 5 ביצים  
  • כפית סוכר  
  • 2 כוסות אורז לבן עגול מבושל 
  • ג׳ינג׳ר כבוש  

  1. במחבת רחבה מטגנים 6 קוביות ג'ינג'ר דורות בכף שמן עד שמזהיב ומפיץ ריח נעים. מוסיפים את העוף ומטגנים כחמש דק' נוספות.
  2. מוסיפים את הנוזלים והסוכר, מערבבים ומכסים. מחלישים את הלהבה ומבשלים 15 דק' נוספות. בודקים מדי פעם שהעוף לא מתייבש מדי.
  3. בזמן הבישול חולטים את התרד במים רותחים, לא יותר מחצי דקה, ומסננים. במידה ומשתמשים באפונה קפואה: יוצקים מים רותחים על האפונה הקפואה ומסננים כעבור דקה.
  4. מבשלים 2 כוסות אורז לבן.
  5. טורפים את הביצים עם כפית סוכר וחצי כפית מלח. מקשקשים במחבת טפלון עם כף שמן.
  6. מרכיבים את המנה: אורז בתחתית הקערה, עוף וביצה מקושקשת מעל, מעט תרד וג'ינג'ר כבוש.
שלח מתכון
  • לעצמי
  • לחבר
  • שתף
למתכון זה כדאי שיהיה לכם:

תבשיל חומוס ולימון כבוש

בקרו בעמוד המתכונים שלנו וחפשו בתוך מאגר של מאות מתכונים טעימים

 
הצטרפו לניוזלטר שלנו

כן! גם אני רוצה לקבל את חוברת המתכונים

פשוט לבשל שבועות

אני מאשר/ת לקבל עדכונים, מתכונים ועוד דברים טובים ממוצרי שום ותיבול לדורות