סינון מתכונים

חפש מתכונים עם תגים

חלביצמחוניטבעוני

חפש רק מתכונים ללא

חפש רק מתכונים עם

סובורו דון

סובורו דון

  • 4 סועדים
  • זמן הכנה – 10 דקות 
  • זמן בישול – 20 דקות 
  • זמן כולל – 30 דקות

הוסף לרשימת קניות 

מרכיבים

  • כף שמן סויה  
  • 6 קוביות ג׳ינג׳ר דורות  
  • 700 גרם עוף טחון (רצוי פרגית)  
  • 70 מ״ל מירין (6 כפות) 
  • 70 מ״ל חומץ אורז  
  • 25 מ״ל סויה (2 כפות) 
  • כף סוכר  
  • צרור תרד נקי (או כוס וחצי אפונה קפואה)  
  • כף שמן  
  • 5 ביצים  
  • כפית סוכר  
  • 2 כוסות אורז לבן עגול מבושל 
  • ג׳ינג׳ר כבוש  

  1. במחבת רחבה מטגנים את הג׳ינג׳ר עד שמזהיב ומפיץ ריח נעים, מוסיפים את העוף ומטגנים לחמש דק' נוספות.
  2. מוסיפים את הנוזלים והסוכר, מכסים, מחלישים את הלהבה ומבשלים 15 דק' נוספות. בדקו מידי פעם שהעוף לא מתייבש לגמרי. 
  3. בזמן בישול העוף, חולטים את התרד במים רותחים, לא יותר מחצי דקה ומסננים.  במידה ומשתמשים באפונה קפואה- יוצקים מים רותחים על האפונה ומסננים.
  4. מבשלים 2 כוסות אורז. 
  5. טורפים את הביצים עם כפית סוכר וחצי כפית מלח, ומקשקשים במחבת טפלון.
  6. מרכיבים את המנה- אורז בתחתית הקערה, עוף וביצה מעל, קצת תרד וג׳ינג׳ר כבוש.
שלח מתכון
  • לעצמי
  • לחבר
  • שתף
למתכון זה כדאי שיהיה לכם:

תבשיל חומוס ולימון כבוש

בקרו בעמוד המתכונים שלנו וחפשו בתוך מאגר של מאות מתכונים טעימים

 
הצטרפו לניוזלטר שלנו