4 סועדים | זמן הכנה: 10 דקות |
1. שמים את כל מרכיבי הרוטב בצנצנת עם מכסה ומניחים בצד.
2. קורעים את כדורי המוצרלה לתוך קערה, מוסיפים שמן זית, מעט
מלח ופלפל ומערבבים.
3. חותכים את התאנים לרבעים ומוסיפים לקערה.
4. חותכים את הבצל הירוק לרצועות אלכסוניות ומוסיפים לקערה.
5. ממיינים את עלי הרוקט (מוציאים גבעולים עבים אם יש) ומוסיפים
לקערה.
6. מנערים את צנצנת הרוטב היטב עד שמתאחד, מוסיפים שליש
מכמות הרוטב לקערה ומערבבים בעדינות עם הידיים. במידה
והסלט יבש, מוסיפים עוד מעט מהרוטב.
7. מעבירים לצלחת הגשה ומגישים.
8. את הרוטב שנותר ניתן לשמור במקרר עד שבוע