סינון מתכונים

חפש מתכונים עם תגים

חלביצמחוניטבעוני

חפש רק מתכונים ללא

חפש רק מתכונים עם

סלט מוצרלה טרייה ונקטרינות

סלט מוצרלה טרייה ונקטרינות
הדפס

 6-8 סועדים | זמן הכנה: 15 דקות

מרכיבים

    סלט:

    • 1 שקית ארוגולה (150 גרם)  
    • 3 כדורי מוצרלה טרייה (300 גרם)  
    • 2\1 בצל סגול  
    • 4 נקטרינות או אפרסקים  
    • 10-15 עלי נענע  
    • 2 כפות שמן זית  
    • מלח  
    • פלפל שחור  
    • 3 כפות פרמזן מגורד להגשה (לא חובה) 

    רוטב:

    • 50 מ״ל חומץ יין אדום או בלסמי  
    • 2 קוביות פסטו דורות  
    • 100 מ"ל שמן זית  
    • 1 כפית דבש  
    • מלח  
    • פלפל שחור  

    1. מניחים את הארוגולה בקערה.
    2. מחלקים כל נקטרינה לשמיניות ומוסיפים.
    3. פורסים את הבצל לרצועות דקות, קורעים את הנענע בידיים ומוסיפים.
    4. קורעים את כדורי המוצרלה בידיים, מניחים בקערה נפרדת. מוסיפים 2 כפות שמן זית, מעט מלח ופלפל, מערבבים ומוסיפים לקערה הגדולה.
    5. שמים את כל מרכיבי הרוטב בבקבוק או צנצנת קטנה, סוגרים את המכסה ומנערים היטב עד שהרוטב מתחבר.
    6. מוסיפים שליש מכמות הרוטב לסלט ומערבבים בעדינות. מוסיפים עוד רוטב על פי הצורך.
    7. מפזרים פרמזן ומגישים. את הרוטב ניתן לשמור במקרר עד 7 ימים

     

    שלח מתכון
    • לעצמי
    • לחבר
    • שתף
    למתכון זה כדאי שיהיה לכם:

    תבשיל חומוס ולימון כבוש

    בקרו בעמוד המתכונים שלנו וחפשו בתוך מאגר של מאות מתכונים טעימים

     
    הצטרפו לניוזלטר שלנו

    X

    מועדון פשוט לבשל תמיד מקבל חברים חדשים!

    לקבלת עדכונים, מתכונים ועוד דברים טובים הירשמו פה: