סינון מתכונים

חפש מתכונים עם תגים

חלביצמחוניטבעוני

חפש רק מתכונים ללא

חפש רק מתכונים עם

סלט עוף תאילנדי

סלט עוף תאילנדי
הדפס

| 4 סועדים | זמן הכנה: 15 דקות | זמן בישול: 15 דקות

מרכיבים

    לעוף:

    • 1 בצל מטוגן דורות  
    • 3 ג'ינג'ר דורות  
    • 2 כפות שמן סויה  
    • 500 גרם עוף טחון (חזה או פרגית) 
    • 1 כפית רוטב דגים  
    • 2 עלי קפיר ליים  

    רוטב לעוף:

    • 1 ליים או לימון סחוט  
    • 2 כפות רוטב דגים  
    • 2 כפות סוכר חום  
    • 2 קוביות שום חריף דורות  
    • 1 קובייה בזיליקום דורות  
    • 1 קובייה כוסברה דורות  

    לסלט:

    • חסה עגולה מפורקת לעלים שלמים  
    • 1 פלפל אדום (חתוך לרצועות) 
    • 2 מלפפון (חתוכים לרצועות דקות) 
    • עלי נענע (4-5 גבעולים) 
    • בצל ירוק קצוץ (2 גבעולים) 
    • 2 פלפל חריף טרי (פרוס דק לעיגולים) 

    1. מערבבים את כל מרכיבי הרוטב לעוף בקערה גדולה ומניחים בצד.
    2. מכינים את כל הירקות לסלט לפי ההוראות ברשימת המרכיבים.
    3. מחממים מחבת טפלון רחבה על להבה בינונית-חזקה. מוסיפים קוביית בצל דורות, 3 קוביות ג'ינג'ר דורות, 2 כפות שמן ואת העוף. מטגנים כ-3-4 דקות תוך כדי ערבוב.
    4. מפוררים את עלי הקפיר ליים לחתיכות קטנות (או קוצצים בסכין) ומוסיפים למחבת.
    5. מוסיפים כפית רוטב דגים, מחלישים את האש ומבשלים עוד 5 דקות על להבה חלשה. סך כל זמן הבישול הוא כ -10 דקות.
    6. מעבירים מיד את כל תוכן המחבת לקערה עם הרוטב לעוף שהוכן מראש, מערבבים היטב.
    7. מגישים את העוף עם הירקות בנפרד להרכבה עצמית.

     

    אפשר להגיש עם אורז לבן או סטיקי רייס לארוחה יותר גדולה
    שלח מתכון
    • לעצמי
    • לחבר
    • שתף

    תבשיל חומוס ולימון כבוש

    בקרו בעמוד המתכונים שלנו וחפשו בתוך מאגר של מאות מתכונים טעימים

     
    הצטרפו לניוזלטר שלנו

      X