סינון מתכונים

חפש מתכונים עם תגים

חלביצמחוניטבעוני

חפש רק מתכונים ללא

חפש רק מתכונים עם

סלט תותים, אבוקדו ומוצרלה

סלט תותים, אבוקדו ומוצרלה
הדפס

4-6 סועדים |  זמן הכנה: 15 דקות | 

מרכיבים

    לרוטב:

    • 2 פסטו דורות  
    • 4 כפות חומץ בלסמי (50 מ"ל) 
    • 1/2 כוס שמן זית (120 מ"ל) 
    • 1 כף דבש  
    • מלח  
    • פלפל שחור  

    לסלט:

    • 2 כוסות תותים (כ-300 גרם) 
    • 2 אבוקדו  
    • 3 כדורי מוצרלה או גבינת פרומעז (300 גרם) 
    • 1 חבילה עלי רוקט/בייבי תרד (200 גרם) 
    • 1/2 בצל סגול  

    1. מניחים את כל מרכיבי הרוטב בצנצנת וסוגרים היטב.
    2. חותכים את התותים לרבעים, את הבצל לפרוסות דקות ואת האבוקדו לפרוסות.
    3. מניחים את כל מרכיבי הסלט בקערה גדולה, משאירים קצת תותים וקצת גבינה בצד לקישוט.
    4. מנערים היטב את הרוטב בצנצנת, יוצקים שליש מהכמות (הרוטב מספיק לפחות לפעמיים ויכול להישמר לפחות שבוע במקרר לתיבול סלטים).
    5. מערבבים את הסלט עם הרוטב, מוסיפים רוטב לפי הצורך. מוסיפים את התותים והגבינה שבצד ומגישים.

     

    שלח מתכון
    • לעצמי
    • לחבר
    • שתף
    למתכון זה כדאי שיהיה לכם:

    תבשיל חומוס ולימון כבוש

    בקרו בעמוד המתכונים שלנו וחפשו בתוך מאגר של מאות מתכונים טעימים

     
    הצטרפו לניוזלטר שלנו
    X