סינון מתכונים

חפש מתכונים עם תגים

חלביצמחוניטבעוני

חפש רק מתכונים ללא

חפש רק מתכונים עם

סלט תרד, גבינת עיזים ואשכוליות

סלט תרד, גבינת עיזים ואשכוליות
הדפס

סועדים: 4 | זמן הכנה: 15 דקות

מרכיבים

    לסלט:

    • 1 שקית עלי בייבי תרד/רוקט (200 גרם) 
    • 1 גליל גבינת עיזים  
    • 1 אשכולית אדומה  
    • 1 אשכולית צהובה (או עוד 1 אדומה)  
    • 1/2 בצל סגול  

    לרוטב:

    • 1 קובייה שמיר דורות  
    • 1 קובייה בזיליקום דורות  
    • 2 כפות מיץ אשכוליות  
    • 2 כפות חומץ יין לבן  
    • 5 כפות שמן זית  
    • 1 כפית דבש  
    • ¼ כפית מלח  
    • קורט פלפל שחור  

    1. מפרקים את האשכוליות לפלחים בעזרת סכין. שומרים את המיץ שיוצא מהן לרוטב.
    2. שמים את כל מרכיבי הרוטב בצנצנת.
    3. פורסים את הבצל הסגול דק.
    4. מערבבים את עלי התרד, הבצל ופלחי האשכולית בקערה.
    5. מנערים היטב את הרוטב בצנצנת, יוצקים חצי מהכמות על הסלט, מערבבים ומוסיפים עוד רוטב לפי הצורך.
    6. מפוררים את הגבינה ומפזרים מעל הסלט ומגישים.
    שלח מתכון
    • לעצמי
    • לחבר
    • שתף
    למתכון זה כדאי שיהיה לכם:

    תבשיל חומוס ולימון כבוש

    בקרו בעמוד המתכונים שלנו וחפשו בתוך מאגר של מאות מתכונים טעימים

     
    הצטרפו לניוזלטר שלנו

      X