סינון מתכונים

חפש מתכונים עם תגים

חלביצמחוניטבעוני

חפש רק מתכונים ללא

חפש רק מתכונים עם

סלמון כרובית סלט ירוק

סלמון כרובית סלט ירוק
הדפס

4 סועדים

זמן הכנה – 25 דקות

הוסף לרשימת קניות 

מרכיבים

  • 400 גרם פילה סלמון  
  • 4 כפות שמן זית  
  • ½ כרובית  
  • 200 גרם שעועית ירוקה  
  • 4 שום חריף דורות  
  • 4 ג׳ינג׳ר דורות  
  • חצי צרור עלי עלי כוסברה  
  • חצי צרור עלי פטרוזיליה  
  • חצי צרור עלי עלי רוקט  
  • 70 מ״ל מירין  
  • 70 מ״ל חומץ אורז  
  • 25 מ״ל רוטב סויה  

אופן הכנה

  1. במידה ומשתמשים בכרובית ושעועית טרייה- מרתיחים סיר מים קטן ומוסיפים לו כף גדושה מלח.
  2. מפרקים את הכרובית לפרחים קטנים, וקוטמים את הקצוות של השעועית. חולטים כשתי דקות (כל ירק בנפרד), מסננים ושוטפים במים קרים.
  3. במידה ומתחילים עם ירקות קפואים- יוצקים מים רותחים על הירקות בקערה, ומסננים כעבור דקה.
  4. מחממים מחבת גדולה ומוסיפים שמן זית.
  5. חותכים את הסלמון לרצועות לא דקות מידי (כדי שלא יתפרקו).
  6. מוסיפים למחבת את הכרובית והשעועית.
  7. כעבור דקה מוסיפים את קוביות שום חריף דורות, קוביות ג׳ינג׳ר דורות ורצועות סלמון וממשיכים לטגן כ3 דק' תוך כדי ערבוב.
  8. מערבבים את הנוזלים ומודדים בכוס מדידה.
  9. מוסיפים את הנוזלים למחבת. ומבשלים כדקה עד שהרוטב עוטף את הירקות והסלמון.
  10. מכבים את האש, מוסיפים את כל הירקות למחבת ומגישים.
שלח מתכון
  • לעצמי
  • לחבר
  • שתף
למתכון זה כדאי שיהיה לכם:

תבשיל חומוס ולימון כבוש

בקרו בעמוד המתכונים שלנו וחפשו בתוך מאגר של מאות מתכונים טעימים

 
הצטרפו לניוזלטר שלנו