סינון מתכונים

חפש מתכונים עם תגים

חלביצמחוניטבעוני

חפש רק מתכונים ללא

חפש רק מתכונים עם

סלמון, פסטו ועגבניות צלויות

סלמון, פסטו ועגבניות צלויות
הדפס

מס אנשים: 4 | זמן הכנה: 10 דקות | זמן צלייה: 15 דקות

מרכיבים

  • 5 קוביות פסטו דורות  
  • 2 קוביות שום חריף דורות  
  • 2 כפות שמן זית  
  • 20-25 עגבניות שרי  
  • 600 גרם פילה סלמון נקי מעצמות, מחולק ל4.  
  • 3 כפות צנוברים  

  1. מוציאים לקערה פסטו דורות, שום חריף דורות ושמן זית ומניחים בצד כמה דקות. 
  2. מחממים תנור ל-230 מעלות. 
  3. שוטפים את העגבניות ומניחים בתבנית, מפזרים שליש מכמות הרוטב וצולים 10 דקות בתנור. 
  4. מוציאים את התבנית, מניחים את פרוסות הסלמון על העגבניות, מפזרים עוד שליש מהרוטב ומחזירים לתנור ל-10 דקות נוספות. 
  5. מוציאים, מפזרים את הרוטב הנותר וצנוברים ומגישים חם.
ניתן להחליף את הסלמון בפילה לברק/דניס או מוסר ים
שלח מתכון
  • לעצמי
  • לחבר
  • שתף
למתכון זה כדאי שיהיה לכם:

תבשיל חומוס ולימון כבוש

בקרו בעמוד המתכונים שלנו וחפשו בתוך מאגר של מאות מתכונים טעימים

 
הצטרפו לניוזלטר שלנו

    X