סינון מתכונים

חפש מתכונים עם תגים

חלביצמחוניטבעוני

חפש רק מתכונים ללא

חפש רק מתכונים עם

ספגטי מיטבולס

ספגטי מיטבולס

4-5 סועדים
זמן הכנה – 20 דקות
זמן בישול – 25 דקות
זמן כולל – 45 דקות

הוסף לרשימת קניות 

מרכיבים

  • 500 גרם בשר בקר טחון  
  • חצי כוס פירורי לחם  
  • 4 קוביות בזיליקום דורות  
  • 4 קוביות פטרוזיליה דורות  
  • 2 קוביות בצל מטוגן דורות  
  • מלח  
  • פלפל שחור  
  • ½ כפית סודה לשתיה (או 50 מ״ל סודה מוכנה) 
  • 3 כפות שמן זית  
  • 6 קוביות רוטב עגבניות דורות  
  • פחית עגבניות מרוסקות  
  • שני גבעולי סלרי אמריקאי  

אופן ההכנה

  1. מוציאים לתוך קערה בינונית: 4 בזיליקום דורות, 4 פטרוזיליה דורות, 2 בצל מטוגן דורות ומניחים בצד כמה דקות להפשרה.
  2. פורסים את גבעולי הסלרי לפרוסות דקות
  3. מוסיפים לקערה עם עשבי התיבול את הבשר הטחון, מלח, פלפל, סודה ופירורי לחם. מערבבים היטב עם הידיים, ויוצקים כדורים קטנים עם כף ומניחים על מגש. במידה ויש לכם משקל: 25-30 גרם לכדור.
  4. מגלגלים היטב את הכדורים בידיים שישמרו על צורתם בזמן הבישול.
  5. מחממים היטב מחבת טפלון כבדה, מוסיפים 3 כפות שמן, ואת כדורי הבשר. משחימים את כדורי הבשר ומעבירים למסננת.
  6. לסיר רחב על להבה בינונית מוסיפים: רוטב עגבניות דורות, פחית עגבניות מרוסקות וסלרי. כעבור 3-4 דק'המוסיפים את כדורי הבשר, ומבשלים כ15 דק'.
  7. בינתיים מבשלים את הפסטה לפי ההוראות ומסננים.
  8. טועמים את הרוטב ומתקנים תיבול מלח ופלפל.
  9. מניחים פסטה בצלחת, כדורים ויוצקים מעט רוטב .
שלח מתכון
  • לעצמי
  • לחבר
  • שתף

תבשיל חומוס ולימון כבוש

בקרו בעמוד המתכונים שלנו וחפשו בתוך מאגר של מאות מתכונים טעימים

 
הצטרפו לניוזלטר שלנו