סינון מתכונים

חפש מתכונים עם תגים

חלביצמחוניטבעוני

חפש רק מתכונים ללא

חפש רק מתכונים עם

עוף בחלב קוקוס וג׳ינג׳ר

עוף בחלב קוקוס וג׳ינג׳ר
הדפס

8 סועדים | הכנה: 10 דקות | השרייה: 1-24 דקות | צלייה: 30 דקות

מרכיבים

  • 8 יחידות עוף כרעיים 

למרינדה:

  • 4 קוביות ג'ינג'ר דורות  
  • 2 קוביות כורכום דורות  
  • 5 קוביות שום חריף דורות  
  • 5 קוביות כוסברה דורות  
  • 1 כף חמאת בוטנים  
  • 1 פחית קרם קוקוס (400 גרם) 
  • 1 כפית מלח  

להגשה:

  • 100 גרם בוטנים קלויים וקלופים 
  • 200 גרם שעועית ירוקה טרייה או קפואה 

  1.  מוציאים את כל מרכיבי המרינדה לקערה גדולה, ממתינים 5-10 דקות להפשרת הקוביות ומערבבים היטב.
  2. מעבירים 4 כפות מהמרינדה לקופסה קטנה ושומרים במקרר עד לזמן ההגשה.
  3. מוסיפים את חתיכות העוף לקערה הגדולה, עוטפים היטב את כל החתיכות במרינדה, מכסים ושומרים במקרר בין שעה ל-24 שעות.
  4. מחממים תנור ל-220 מעלות, מרפדים מגש תנור בנייר אפייה ומניחים מעל רשת צלייה.
  5. מוציאים את הכרעיים מהמרינדה ומסדרים על הרשת. אם נשארה מרינדה בקערה, מורחים כף ממנה על כל חתיכה ואת השאר משליכים לפח.
  6. צולים את העוף בחלקו העליון של התנור. העוף מוכן כשחלקו העליון השחים היטב.
  7. מוציאים את העוף מהתנור ומורחים אותו מיד בעזרת מברשת במרינדה ששמרנו בצד. מניחים על שעועית ירוקה חלוטה בצלחת הגשה, מפזרים בוטנים קלופים וקצוצים ומגישים. ניתן להשתמש בחלקי עוף אחרים (פרגיות, חזה, שוקיים), זמני הצלייה ישתנו בהתאם.
שלח מתכון
  • לעצמי
  • לחבר
  • שתף

תבשיל חומוס ולימון כבוש

בקרו בעמוד המתכונים שלנו וחפשו בתוך מאגר של מאות מתכונים טעימים

 
הצטרפו לניוזלטר שלנו
X