סינון מתכונים

חפש מתכונים עם תגים

חלביצמחוניטבעוני

חפש רק מתכונים ללא

חפש רק מתכונים עם

פאד תאי

פאד תאי

2 סועדים
זמן הכנה – 15 דקות
זמן בישול – 10 דקות
זמן כולל – 25 דקות

הוסף לרשימת קניות 

מרכיבים

  • 3 כפות שמן  
  • 1 פלפל אדום  
  • 1/6 כרוב לבן  
  • כוס שעועית ירוקה טריה או קפואה 
  • 200 גרם טופו טרי 
  • 200 גרם מקלוני אורז (או נודלס) מבושלים לפי הוראות על האריזה. 
  • חופן נבטים  
  • 3 כפות בוטנים קלויים ושבורים 
  • 2 שום חריף דורות  
  • 2 ג׳ינג׳ר דורות  
  • 2 כוסברה דורות  
  • 3 כפות רוטב סויה  
  • 3 כפות חומץ אורז  
  • כף רוטב דגים  
  • בצל ירוק  
  • לימון  

אופן ההכנה

  1. מקלפים את הגזר, חותכים פלפל וגזר לרצועות דקות (גפרורים) ככל האפשר.
  2. מחממים מחבת גדולה (רצוי 30 ס״מ) על הלהבה החזקה ביותר שיש  היטב, מוסיפים את השמן, פלפל וגזר ומטגנים לדקה, בינתיים פורסים את הכרוב דק דק (בסכין או מנדולינה), ומוסיפים למחבת. מטגנים עוד כשתי דק'.
  3. מוסיפים למחבת שום חריף דורות, ג׳ינג׳ר דורות וממשיכים לטגן עוד דקה.
  4. בשלב הזה הירקות אמורים להתרכך מעט אבל עדיין להישאר פריכים ולשמור על צורתם.
  5. מוסיפים את הנוזלים- רוטב סויה, חומץ אורז, ורוטב דגים. ומיד מוסיפים שעועית ירוקה, טופו, כוסברה דורות ואת האטריות המבושלות.
  6. מבשלים כ3-4 דק' תוך כדי ערבוב עד שכל המרכיבים והאטריות מתחברים יחד.
  7. מוסיפים נבטים וחצי מהבוטנים. מכבים את האש ומערבבים.
  8. מגישים בשתי קערות, מפזרים את שאר הבוטנים, מעט בצל ירוק וחצי לימון.
שלח מתכון
  • לעצמי
  • לחבר
  • שתף
למתכון זה כדאי שיהיה לכם:

תבשיל חומוס ולימון כבוש

בקרו בעמוד המתכונים שלנו וחפשו בתוך מאגר של מאות מתכונים טעימים

 
הצטרפו לניוזלטר שלנו