סינון מתכונים

חפש מתכונים עם תגים

חלביצמחוניטבעוני

חפש רק מתכונים ללא

חפש רק מתכונים עם

פאי רועים מהיר

פאי רועים מהיר
הדפס

4-5 סועדים | זמן הכנה: 15-20 דקות | זמן בישול: 50 דקות | זמן כולל: שעה ו-10 דקות

מרכיבים

  • 500 גרם בשר בקר טחון  
  • 2 כפות שמן זית  
  • 5 קוביות שום דורות  
  • 5 קוביות בצל מטוגן דורות  
  • 4 קוביות כוסברה דורות  
  • 4 קוביות פטרוזיליה דורות  
  • 1 כפית מלח  
  • פלפל שחור  
  • 2 כפות רוטב ווצ׳סטר  
  • 1 כף רסק עגבניות  
  • 1 פחית עגבניות מרוסקות  
  • 2 כוסות אפונה וגזר קפואים  
  • 4 תפוחי אדמה (רצוי אדומים)  

אופן ההכנה

  1. במחבת טפלון משחימים את הבשר הטחון ומסננים.
  2. במקביל בסיר רחב יחסית, מטגנים את קוביות שום דורות. אחרי דקה  מוסיפים את הבשר, קוביות בצל מטוגן, קוביות כוסברה דורות וקוביות פטרוזיליה דורות. ממשיכים לבשל על להבה בינונית כחמש דק',מוסיפים רסק עגבניות, עגבניות מרוסקות, מלח, פלפל ווצ׳סטר ומבשלים כ15 דק'. מכבים את האש ומערבבים פנימה את האפונה והגזר.
  3. מעבירים את התערובת לתבנית פיירקס משומנת.
  4. שוטפים היטב את תפוחי האדמה (אין צורך לקלף), פורסים לעיגולים דקים (רצוי במנדולינה) ומסדרים אותם במניפה מעל לתערובת.
  5. אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות עד שתפוח האדמה מוכן ומשחים קלות.
ניתן להחליף את תפוחי האדמה הפרוסים בפירה תפוחי אדמה (עוד שלב הכנה)
שלח מתכון
  • לעצמי
  • לחבר
  • שתף

תבשיל חומוס ולימון כבוש

בקרו בעמוד המתכונים שלנו וחפשו בתוך מאגר של מאות מתכונים טעימים

 
הצטרפו לניוזלטר שלנו

X

מועדון פשוט לבשל תמיד מקבל חברים חדשים!

לקבלת עדכונים, מתכונים ועוד דברים טובים הירשמו פה: