סינון מתכונים

חפש מתכונים עם תגים

חלביצמחוניטבעוני

חפש רק מתכונים ללא

חפש רק מתכונים עם

פטריות תוספת

פטריות תוספת
הדפס

4 סועדים | זמן הכנה: 10 דקות | זמן בישול: 10 דקות | זמן כולל: 30 דקות

מרכיבים

  • 3 סלסלות פטריות טריות (2 לבנות ו-1סלסילת פורטובלו) 
  • 5 כפות שמן זית  
  • 2 קוביות שום דורות  
  • 3 כפות חומץ שרי או חומץ בלסמי 
  • 2 קוביות פטרוזיליה דורות  
  • מלח  
  • פלפל שחור  

  1. מחממים מחבת רחבה.כדי לטגן פטריות המחבת צריכה להיות לוהטת, אחרת הן יגירו את כל הנוזלים ויתכווצו.
  2. בינתיים חותכים את הפטריות לרבעים.
  3. כשהמחבת לוהטת, מוסיפים שמן זית ואת הפטריות ומטגנים כ5-6 דק'. מוסיפים קוביות שום דורות ומטגנים עוד כדקה.
  4. מוסיפים חומץ וקוביות פטרוזיליה דורות ומבשלים לעוד דקה.
  5. מתבלים במלח ופלפל ומגישים מיד.
שלח מתכון
  • לעצמי
  • לחבר
  • שתף
למתכון זה כדאי שיהיה לכם:

תבשיל חומוס ולימון כבוש

בקרו בעמוד המתכונים שלנו וחפשו בתוך מאגר של מאות מתכונים טעימים

 
הצטרפו לניוזלטר שלנו