סינון מתכונים

חפש מתכונים עם תגים

חלביצמחוניטבעוני

חפש רק מתכונים ללא

חפש רק מתכונים עם

פיצה כמו בפיצרייה (ואפילו טובה יותר)

פיצה כמו בפיצרייה (ואפילו טובה יותר)
הדפס

4 סועדים | הכנה: 15 דקות | אפייה: 10 דקות לכל פיצה 

מרכיבים

    לפיצה:

    • 1 חבילה קמח שמרים לפיצה (650 גרם)  

    לרוטב:

    • 2 קוביות רוטב עגבניות ובזיליקום דורות  
    • 1 קובייה פסטו דורות  
    • 1 פחית עגבניות מרוסקות (400 גרם) 
    • 1 כף שמן זית  
    • 2\1 כפית מלח  
    • 2\1 כפית סוכר  
    • 300 גרם גבינת מוצרלה או צהובה מגוררת  
    • תוספות: זיתים, תירס או כל מה שאתם אוהבים  

    1. מכינים את הבצק על פי ההוראות שעל האריזה, ומחלקים ל-4 כדורים.
    2. שמים את כל מרכיבי הרוטב בסיר קטן. מבשלים על אש קטנה 10 דקות. מערבבים עם כף עץ מדי פעם.
    3. מחממים תנור אפיה ל-250 מעלות, ומרפדים שני מגשי אפיה בנייר אפייה.
    4. מקמחים את משטח העבודה, מרדדים כדור בצק אחד לעיגול או מלבן דק ומעבירים בעדינות למגש.
    5. שמים 2 כפות רוטב, ומתחילים לפזר את הרוטב בעזרת הכף בתנועה מעגלית עד 1 סנטימטר מהקצה.
    6. מפזרים ¼ מכמות הגבינה באופן אחיד, ומוסיפים תוספות.
    7. מכניסים את המגש לתחתית התנור (שממש ייגע בתחתית) ואופים כ-10 דקות עד שהבצק והגבינה מזהיבים. בינתיים מכינים את הפיצה הבאה על המגש השני.

     

    שלח מתכון
    • לעצמי
    • לחבר
    • שתף
    למתכון זה כדאי שיהיה לכם:

    תבשיל חומוס ולימון כבוש

    בקרו בעמוד המתכונים שלנו וחפשו בתוך מאגר של מאות מתכונים טעימים

     
    הצטרפו לניוזלטר שלנו

    כן! גם אני רוצה לקבל את חוברת המתכונים

    פשוט לבשל שבועות

    אני מאשר/ת לקבל עדכונים, מתכונים ועוד דברים טובים ממוצרי שום ותיבול לדורות