סינון מתכונים

חפש מתכונים עם תגים

חלביצמחוניטבעוני

חפש רק מתכונים ללא

חפש רק מתכונים עם

פיצה כמו בפיצרייה (ואפילו טובה יותר)

פיצה כמו בפיצרייה (ואפילו טובה יותר)
הדפס

4 סועדים | הכנה: 15 דקות | אפייה: 10 דקות לכל פיצה 

מרכיבים

    לפיצה:

    • 1 חבילה קמח שמרים לפיצה (650 גרם)  

    לרוטב:

    • 2 קוביות רוטב עגבניות ובזיליקום דורות  
    • 1 קובייה פסטו דורות  
    • 1 פחית עגבניות מרוסקות (400 גרם) 
    • 1 כף שמן זית  
    • 2\1 כפית מלח  
    • 2\1 כפית סוכר  
    • 300 גרם גבינת מוצרלה או צהובה מגוררת  
    • תוספות: זיתים, תירס או כל מה שאתם אוהבים  

    1. מכינים את הבצק על פי ההוראות שעל האריזה, ומחלקים ל-4 כדורים.
    2. שמים את כל מרכיבי הרוטב בסיר קטן. מבשלים על אש קטנה 10 דקות. מערבבים עם כף עץ מדי פעם.
    3. מחממים תנור אפיה ל-250 מעלות, ומרפדים שני מגשי אפיה בנייר אפייה.
    4. מקמחים את משטח העבודה, מרדדים כדור בצק אחד לעיגול או מלבן דק ומעבירים בעדינות למגש.
    5. שמים 2 כפות רוטב, ומתחילים לפזר את הרוטב בעזרת הכף בתנועה מעגלית עד 1 סנטימטר מהקצה.
    6. מפזרים ¼ מכמות הגבינה באופן אחיד, ומוסיפים תוספות.
    7. מכניסים את המגש לתחתית התנור (שממש ייגע בתחתית) ואופים כ-10 דקות עד שהבצק והגבינה מזהיבים. בינתיים מכינים את הפיצה הבאה על המגש השני.

     

    שלח מתכון
    • לעצמי
    • לחבר
    • שתף
    למתכון זה כדאי שיהיה לכם:

    תבשיל חומוס ולימון כבוש

    בקרו בעמוד המתכונים שלנו וחפשו בתוך מאגר של מאות מתכונים טעימים

     
    הצטרפו לניוזלטר שלנו

    X

    מועדון פשוט לבשל תמיד מקבל חברים חדשים!

    לקבלת עדכונים, מתכונים ועוד דברים טובים הירשמו פה: