סינון מתכונים

חפש מתכונים עם תגים

חלביצמחוניטבעוני

חפש רק מתכונים ללא

חפש רק מתכונים עם

פיש פינגרס

פיש פינגרס
הדפס

4 סועדים | זמן הכנה: 15 דקות | זמן אפיה: 10-20 דקות | זמן כולל :25-35 דקות

מרכיבים

  • 800 גרם פילה סלמון ללא עור ועצמות. 
  • 2 קוביות כוסברה דורות  
  • 2 קוביות ג׳ינג׳ר דורות  
  • 2 קוביות שום חריף דורות  
  • 2 ביצים  
  • ½ כפית כפית מלח  
  • ½ כפית אבקת כמון  
  • ½ כפית אבקת חרדל  
  • כף קמח חומוס  
  • כף קמח לבן  
  • 1.5 כוס פירורי לחם  
  • גרידה לימון אחד  
  • 3 כפות שמן זית  
  • רבעי לימון להגשה 

  1. מוציאים לקערה קטנה: קןביות כוסברה דורות, קוביות ג׳ינג׳ר דורות וקוביות שום חריף דורות ומניחים בצד.
  2. מחממים תנור ל180 מעלות (ללא טורבו).
  3. חותכים את הסלמון לרצועות אחידות (הגודל לא קריטי כל עוד החתיכות דומות פחות או יותר בגודלן כדי לקבל אפיה אחידה).
  4. שוברים את הביצים ומוסיפים לקערה (עם קוביות עשבי התיבול דורות), מוסיפים מלח, כמון ואבקת חרדל וטורפים היטב.
  5. מוסיפים קמח לבן וקמח חומוס וטורפים שוב.
  6. מגרדים את קליפת הלימון ומוסיפים לפירורי הלחם בקערה נפרדת. 
  7. מרפדים מגש בנייר אפיה ומשמנים קלות (עם שמן זית ומברשת).
  8. טובלים את רצועות הסלמון בקערת תערובת הביצים.
  9. מעבירים רצועה אחר רצועה לקערת פירורי הלחם ומשם למגש האפייה.
  10. חוזרים על הפעולה עם כל חתיכות הדג. במידה ונשארתם בסוף עם פירורי לחם, אפשר לטבול חלק מהחתיכות שוב בביצה ושוב בפירורי הלחם לציפוי כפול וקראנצ׳י יותר (מישהו בשולחן בטוח ישמח).
  11. אופים בחלקו העליון של התנור לא פחות מ-10 דק' (ולא יותר מ20 דק') תלוי בגודל הרצועות. שוברים רצועה אחת ובודקים אם הדג אחיד בצבע ומוכן.
ניתן להחליף את הסלמון בבורי, דניס , מוסר ים, או לברק.
שלח מתכון
  • לעצמי
  • לחבר
  • שתף
למתכון זה כדאי שיהיה לכם:

תבשיל חומוס ולימון כבוש

בקרו בעמוד המתכונים שלנו וחפשו בתוך מאגר של מאות מתכונים טעימים

 
הצטרפו לניוזלטר שלנו

X

מועדון פשוט לבשל תמיד מקבל חברים חדשים!

לקבלת עדכונים, מתכונים ועוד דברים טובים הירשמו פה: