סינון מתכונים

חפש מתכונים עם תגים

חלביצמחוניטבעוני

חפש רק מתכונים ללא

חפש רק מתכונים עם

פלפלים צלויים מתכון לפלפלים קלויים - פסח

פלפלים צלויים
הדפס

6 סועדים | הכנה: 5 דקות | צלייה: 12 דקות | כולל: 17 דקות

מרכיבים

  • 1 קילו פלפל שושקה או רמירו (כ-10-12 פלפלים) 
  • 3 קוביות תערובת תיבול לטחינה דורות  
  • 3 קוביות כוסברה דורות  
  • 2 כפות חומץ בלסמי  
  • 3 כפות שמן זית  
  • מלח  
  • פלפל  

  1. מחממים תנור ל-230 מעלות.
  2. מניחים את כל המרכיבים בקערה גדולה, ממתינים 5 דקות להפשרת הקוביות ומערבבים היטב.
  3. מעבירים את הפלפלים לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה (שומרים את קערת הערבוב עם הנוזל בצד) וצולים בחלקו העליון של התנור כ-10-12 דקות עד שהקליפה מתחילה להשחים.
  4. מחזירים את הפלפלים לקערה ששמרנו בצד, מערבבים שוב ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.
שלח מתכון
  • לעצמי
  • לחבר
  • שתף
למתכון זה כדאי שיהיה לכם:

תבשיל חומוס ולימון כבוש

בקרו בעמוד המתכונים שלנו וחפשו בתוך מאגר של מאות מתכונים טעימים

 
הצטרפו לניוזלטר שלנו

כן! גם אני רוצה לקבל את חוברת המתכונים

פשוט לבשל שבועות

אני מאשר/ת לקבל עדכונים, מתכונים ועוד דברים טובים ממוצרי שום ותיבול לדורות