סינון מתכונים

חפש מתכונים עם תגים

חלביצמחוניטבעוני

חפש רק מתכונים ללא

חפש רק מתכונים עם

פלפלים צלויים מתכון לפלפלים קלויים - פסח

פלפלים צלויים
הדפס

6 סועדים | הכנה: 5 דקות | צלייה: 12 דקות | כולל: 17 דקות

מרכיבים

  • 1 קילו פלפל שושקה או רמירו (כ-10-12 פלפלים) 
  • 3 קוביות תערובת תיבול לטחינה דורות  
  • 3 קוביות כוסברה דורות  
  • 2 כפות חומץ בלסמי  
  • 3 כפות שמן זית  
  • מלח  
  • פלפל  

  1. מחממים תנור ל-230 מעלות.
  2. מניחים את כל המרכיבים בקערה גדולה, ממתינים 5 דקות להפשרת הקוביות ומערבבים היטב.
  3. מעבירים את הפלפלים לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה (שומרים את קערת הערבוב עם הנוזל בצד) וצולים בחלקו העליון של התנור כ-10-12 דקות עד שהקליפה מתחילה להשחים.
  4. מחזירים את הפלפלים לקערה ששמרנו בצד, מערבבים שוב ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.
שלח מתכון
  • לעצמי
  • לחבר
  • שתף
למתכון זה כדאי שיהיה לכם:

תבשיל חומוס ולימון כבוש

בקרו בעמוד המתכונים שלנו וחפשו בתוך מאגר של מאות מתכונים טעימים

 
הצטרפו לניוזלטר שלנו

X

מועדון פשוט לבשל תמיד מקבל חברים חדשים!

לקבלת עדכונים, מתכונים ועוד דברים טובים הירשמו פה: