סינון מתכונים

חפש מתכונים עם תגים

חלביצמחוניטבעוני

חפש רק מתכונים ללא

חפש רק מתכונים עם

פלפלים קלויים

פלפלים קלויים
הדפס

| זמן הכנה: 20 דקות | זמן צלייה: 20 דקות | זמן כולל :40 דקות

**מתכון לצנצנת גדולה, עד שבועיים במקרר

מרכיבים

  • 10-15 פלפל גמבה  
  • 3 קוביות פסטו דורות  
  • קובית שום דורות  
  • חצי כוס חומץ  
  • חצי כוס שמן זית  
  • מלח  
  • פלפל שחור  

אופן ההכנה

  1. מחממים תנור לחום המקסימלי שלו (250 בד״כ). 
  2. חוצים את הפלפלים לאורך, מנקים את הגרעינים ומניחים על מגש מרופד בנייר אפיה עם הקליפה כלפי מעלה. במידה והכמות מספיקה  ליותר ממגש אחד, צולים בפעמיים (לא מומלץ לצלות שני מגשים בתנור יחד).
  3. צולים את הפלפלים עד שהקליפה ממש מתחילה להשחיר (15-20 דק'), מעבירים את הפלפלים לקערה ואוטמים אותה מיד (עם ניילון נצמד או מכסה מתאים).
  4. מוציאים לקערה אחרת – קוביות פסטו דורות ושום דורות, חומץ ושמן זית.
  5. כעבור עשר דק', אפשר להתחיל ולקלף את הפלפלים. במידה ושרפתם אותם היטב, התהליך אמור להיות די פשוט. אפשר להיעזר בברז מים זורמים אם אתם מתקשים.
  6. מוסיפים את הפלפלים לתחמיץ, מוסיפים מעט מלח ופלפל, מעבירים לצנצנת ומכניסים למקרר.
מצוין כתוספת לכריכים עם גבינת פטה, סלט מוצרלה טריה, דגים או עוף צלוי וכו׳
שלח מתכון
  • לעצמי
  • לחבר
  • שתף
למתכון זה כדאי שיהיה לכם:

תבשיל חומוס ולימון כבוש

בקרו בעמוד המתכונים שלנו וחפשו בתוך מאגר של מאות מתכונים טעימים

 
הצטרפו לניוזלטר שלנו

    X