סינון מתכונים

חפש מתכונים עם תגים

חלביצמחוניטבעוני

חפש רק מתכונים ללא

חפש רק מתכונים עם

פסטה סלמון שמנת ושמיר

פסטה סלמון שמנת ושמיר
הדפס

4-6 סועדים | זמן הכנה: 10 דקות | זמן בישול: 15 דקות | זמן כולל :25 דקות

הוסף לרשימת קניות 

מרכיבים

  • 1 חבילה (500 גרם) טליאטלה או פטוצ׳יני 
  • 50 גרם חמאה  
  • 500 גרם סלמון טרי  
  • מיכל שמנת מתוקה  
  • 1 כוס אפונה קפואה  
  • 3 קוביות שמיר דורות  
  • מלח פלפל  
  • פרמזן מגורד להגשה  

אופן ההכנה

  1. מוציאים 3 קוביות שמיר דורות  לצלחת.
  2. מבשלים בסיר את הפסטה לפי הוראות הבישול (השתמשו בטיימר),שומרים כוס ממי הבישול בצד.
  3. במקביל, ממיסים חמאה בסיר רחב ונמוך.
  4. מוסיפים סלמון, ומערבבים כדקה, ומוסיפים שמנת מתוקה.
  5. כשהשמנת מגיעה לרתיחה, מוסיפים את הפסטה ומערבבים.
  6. מתבלים במלח ופלפל שחור.
  7. מוסיפים שמיר ואפונה קפואה. ממשיכים לערבב עוד כדקה או שתיים על אש בינונית.
  8. אם התערובת מתחילה להידבק, מוסיפים קצת ממי הבישול.
  9. מגישים חם עם גבינת פרמזן מגורדת בצד.
פסטות שטוחות וארוכות סופגות רוטב שמנת בצורה אידיאלית, אך אפשר להשתמש בכל פסטה שמתחשק לכם במקום.
שלח מתכון
  • לעצמי
  • לחבר
  • שתף
למתכון זה כדאי שיהיה לכם:

תבשיל חומוס ולימון כבוש

בקרו בעמוד המתכונים שלנו וחפשו בתוך מאגר של מאות מתכונים טעימים

 
הצטרפו לניוזלטר שלנו