סינון מתכונים

חפש מתכונים עם תגים

חלביצמחוניטבעוני

חפש רק מתכונים ללא

חפש רק מתכונים עם

פסטה פומודורו פטריות וחזה עוף

פסטה פומודורו פטריות וחזה עוף

4 סועדים
זמן הכנה – 10 דקות
זמן בישול – 10 דקות
זמן כולל – 15-20 דקות

הוסף לרשימת קניות 

מרכיבים

  • חבילת פסטה (רצוי פטוצ׳יני) 
  • 4 כפות שמן זית  
  • 400 גרם חזה עוף  
  • 1 סלסלת פטריות  
  • 3 שום חריף דורות  
  • 5 רוטב עגבניות דורות  
  • 3 עגבניות טריות  
  • 1 כוס מים  
  • 2 פטרוזיליה דורות  
  • מלח  
  • פלפל שחור  

אופן ההכנה

  1. מרתיחים סיר מים לבישול הפסטה (ניתן להרתיח בקומקום ולהעביר לסיר כדי לחסוך בזמן), ומבשלים את הפסטה בהתאם להוראות. מסננים ושוטפים.
  2. מחממים מחבת גדולה- קוצצים את העוף לקוביות קטנות, מוסיפים למחבת שמן זית ואת העוף הקצוץ. משחימים את העוף כ3 דק'.
  3. בינתיים, פורסים את הפטריות או קוצצים גס ומוסיפים למחבת. מטגנים לעוד 3 דק'.
  4. מוסיפים 3 קוביות שום חריף דורות ומטגנים לעוד דקה.
  5. קוצצים את העגבניות ומוסיפים למחבת.
  6. מוסיפים רוטב עגבניות דורות, פטרוזיליה דורות וכוס מים, מבשלים לעוד 3 דק'.
  7. מתבלים במלח ופלפל שחור. מוסיפים את הפסטה ומערבבים, מתקנים תיבול ומגישים.
שלח מתכון
  • לעצמי
  • לחבר
  • שתף

תבשיל חומוס ולימון כבוש

בקרו בעמוד המתכונים שלנו וחפשו בתוך מאגר של מאות מתכונים טעימים

 
הצטרפו לניוזלטר שלנו