סינון מתכונים

חפש מתכונים עם תגים

חלביצמחוניטבעוני

חפש רק מתכונים ללא

חפש רק מתכונים עם

פסטה פסטו

פסטה פסטו
הדפס

| 4 סועדים | זמן הכנה: 5 דקות | זמן בישול: 10 דקות |

מרכיבים

  • 1 חבילת פסטה (500 גרם) 

לפסטו וצנוברים:

  • 6 קוביות פסטו דורות  
  • 4 כפות צנוברים קלויים 
  • 3 כפות שמן זית  
  • 1/3 כוס מים  
  • מלח  
  • גבינת פרמזן מגורדת (לפי הטעם) 
  • פלפל שחור  

לפסטו ושמנת:

  • 4 קוביות פסטו דורות  
  • 1 מיכל שמנת מתוקה (38%) 
  • 1/2 כוס מים  
  • מלח  
  • פלפל שחור  

לפסטו זוקיני ועגבניות מיובשות:

  • 4 כפות שמן זית  
  • 2 זוקיני (או קישוא בינוני) 
  • 10-12 עגבניות מיובשות  
  • 4 קוביות פסטו דורות  
  • 1/3 כוס מים  
  • מלח  
  • פלפל שחור  

**בוחרים פסטה מתאימה למנה: לפסטה על בסיס שמן זית עדיף להימנע מפסטה חלולה (פנה למשל).

מבשלים את הפסטה על פי הוראות היצרן.

אופציה 1: פסטו וצנוברים / פסטו ושמנת: 

  1. שמים את כל המרכיבים למעט מלח ופלפל בסיר רחב ונמוך (סוטאז'), ומבשלים על להבה בינונית.
  2. מחממים  כ2-3 דק' עד שהכל מתחבר, מתבלים במעט מלח ופלפל, שופכים את הפסטה המבושלת לסיר ומערבבים.
  3. טועמים, מתקנים מלח ופלפל ומגישים עם גבינת פרמזן מגורדת בצד.

אופציה 2: פסטו זוקיני ועגבניות מיובשות:

  1. מחממים סיר נמוך ורחב עם 4 כפות שמן על להבה בינונית.
  2. בינתיים חותכים את הקישואים לרצועות ומוסיפים למחבת.
  3. מטגנים כדקה תוך כדי ערבוב.
  4. חותכים את העגבניות המיובשות לרצועות ומוסיפים לסיר.
  5. מוסיפים 4 קוביות פסטו דורות, מים, מלח ופלפל וממשיכים לבשל עוד דקה.
  6. מוסיפים את הפסטה ומערבבים היטב. טועמים ומתקנים תיבול.
שלח מתכון
  • לעצמי
  • לחבר
  • שתף
למתכון זה כדאי שיהיה לכם:

תבשיל חומוס ולימון כבוש

בקרו בעמוד המתכונים שלנו וחפשו בתוך מאגר של מאות מתכונים טעימים

 
הצטרפו לניוזלטר שלנו
X