סינון מתכונים

חפש מתכונים עם תגים

חלביצמחוניטבעוני

חפש רק מתכונים ללא

חפש רק מתכונים עם

פסטה פסטו

פסטה פסטו
הדפס

| 4 סועדים | זמן הכנה: 5 דקות | זמן בישול: 10 דקות |

מרכיבים

  • 1 חבילת פסטה (500 גרם) 

לפסטו וצנוברים:

  • 6 קוביות פסטו דורות  
  • 4 כפות צנוברים קלויים 
  • 3 כפות שמן זית  
  • 1/3 כוס מים  
  • מלח  
  • גבינת פרמזן מגורדת (לפי הטעם) 
  • פלפל שחור  

לפסטו ושמנת:

  • 4 קוביות פסטו דורות  
  • 1 מיכל שמנת מתוקה (38%) 
  • 1/2 כוס מים  
  • מלח  
  • פלפל שחור  

לפסטו זוקיני ועגבניות מיובשות:

  • 4 כפות שמן זית  
  • 2 זוקיני (או קישוא בינוני) 
  • 10-12 עגבניות מיובשות  
  • 4 קוביות פסטו דורות  
  • 1/3 כוס מים  
  • מלח  
  • פלפל שחור  

**בוחרים פסטה מתאימה למנה: לפסטה על בסיס שמן זית עדיף להימנע מפסטה חלולה (פנה למשל).

מבשלים את הפסטה על פי הוראות היצרן.

אופציה 1: פסטו וצנוברים / פסטו ושמנת: 

  1. שמים את כל המרכיבים למעט מלח ופלפל בסיר רחב ונמוך (סוטאז'), ומבשלים על להבה בינונית.
  2. מחממים  כ2-3 דק' עד שהכל מתחבר, מתבלים במעט מלח ופלפל, שופכים את הפסטה המבושלת לסיר ומערבבים.
  3. טועמים, מתקנים מלח ופלפל ומגישים עם גבינת פרמזן מגורדת בצד.

אופציה 2: פסטו זוקיני ועגבניות מיובשות:

  1. מחממים סיר נמוך ורחב עם 4 כפות שמן על להבה בינונית.
  2. בינתיים חותכים את הקישואים לרצועות ומוסיפים למחבת.
  3. מטגנים כדקה תוך כדי ערבוב.
  4. חותכים את העגבניות המיובשות לרצועות ומוסיפים לסיר.
  5. מוסיפים 4 קוביות פסטו דורות, מים, מלח ופלפל וממשיכים לבשל עוד דקה.
  6. מוסיפים את הפסטה ומערבבים היטב. טועמים ומתקנים תיבול.
שלח מתכון
  • לעצמי
  • לחבר
  • שתף
למתכון זה כדאי שיהיה לכם:

תבשיל חומוס ולימון כבוש

בקרו בעמוד המתכונים שלנו וחפשו בתוך מאגר של מאות מתכונים טעימים

 
הצטרפו לניוזלטר שלנו

כן! גם אני רוצה לקבל את חוברת המתכונים

פשוט לבשל שבועות

אני מאשר/ת לקבל עדכונים, מתכונים ועוד דברים טובים ממוצרי שום ותיבול לדורות