סינון מתכונים

חפש מתכונים עם תגים

חלביצמחוניטבעוני

חפש רק מתכונים ללא

חפש רק מתכונים עם

פריטטה דלורית ובצל מטוגן

פריטטה דלורית ובצל מטוגן
הדפס

4 סועדים | זמן הכנה: 10 דקות | זמן בישול: 15 דקות | זמן כולל :25 דקות

מרכיבים

  • 3 קוביות בצל מטוגן דורות  
  • 2 כפות שמן זית  
  • קטנה קלופה דלורית  
  • 100 מ״ל (חצי מיכל) שמנת מתוקה  
  • 8 ביצים גדולות  
  • 4 קוביות עשבי תיבול איטלקי דורות  
  • 20 גרם חמאה  
  • מלח  
  • פלפל שחור  

אופן ההכנה

 

  1. מחממים תנור ל180 מעלות
  2. מוציאים 4 קוביות עשבי תיבול איטלקי דורות ומניחים בצד.
  3. מקלפים וחותכים את הדלורית לקוביות קטנות (1ס״מ בערך)
  4. מוציאים למחבת טפלון גדולה 3 קוביות בצל מטוגן דורות וקוביות דלורית ומדליקים להבה בינונית- מבשלים כ10 דק' עד שהדלורית טעימה לאכילה אך לא רכה מדי.
  5. מוסיפים לקערה עם עשבי התיבול 8 ביצים, שמנת מתוקה, מלח ופלפל וטורפים היטב.
  6. מוסיפים גם את תערובת הבצל והדלורית
  7. מנגבים את המחבת בנייר סופג ומחזירים לאש. מחממים את המחבת היטב, מוסיפים חמאה, ואת התערובת.
  8. מערבבים עם כף עץ או סיליקון כ30 שניות עד שהנוזל מתחיל להתייצב. משאירים על האש לעוד שתי דק' ומעבירים לתנור (במרכז התנור). לכ10 דק' 
שלח מתכון
  • לעצמי
  • לחבר
  • שתף
למתכון זה כדאי שיהיה לכם:

תבשיל חומוס ולימון כבוש

בקרו בעמוד המתכונים שלנו וחפשו בתוך מאגר של מאות מתכונים טעימים

 
הצטרפו לניוזלטר שלנו

    X