סינון מתכונים

חפש מתכונים עם תגים

חלביצמחוניטבעוני

חפש רק מתכונים ללא

חפש רק מתכונים עם

קונכיות גבינה ותרד – הכי טעימות שיש

קונכיות גבינה ותרד – הכי טעימות שיש
הדפס

מס' סועדים: 5 |  זמן הכנה: 25 דקות | זמן אפייה: 20 דקות

מרכיבים

    לצדפות:

    • פסטה צדפות גדולות - 30 יחידות (350 גרם) 
    • שקית אחת עלי בייבי תרד (200 גרם) 
    • גבינת מוצרלה מגוררת (150 גרם) 
    • גבינת ריקוטה (250 גרם) 
    • 4 קוביות בזיליקום דורות  
    • 2 קוביות שום חריף דורות  
    • 1 ביצה  
    • 10-12 אגוזי מלך קלופים  
    • 1 כפית מלח  

    לרוטב:

    • 1 שום חריף דורות  
    • 1 כוס עגבניות מרוסקות  
    • ¼ כפית מלח  
    • ¼ כפית פלפל שחור  
    • 1 כף שמן זית  

    לאפייה:

    • מוצרלה מגורדת או פרמזן מגורד (50 גרם) 

    1. מבשלים את הצדפות במים לפי הוראות היצרן, מסננים ושוטפים במים קרים.
    2. מניחים את כל מרכיבי הרוטב בתבנית חסינת חום, ומשאירים בצד. 
    3. שמים במעבד מזון את כל מרכיבי המילוי, ומעבדים בפולסים קצרים. אם אין מעבד מזון, פשוט קוצצים את התרד דק דק עם סכין ומערבבים בקערה עם שאר המרכיבים.
    4. מחממים תנור ל-200 מעלות ללא טורבו. 
    5. מורחים את הרוטב בצורה אחידה על התבנית עם כף.
    6. ממלאים בכל צדפה כף מהמילוי ומסדרים בתבנית.
    7. מפזרים 50 גרם גבינת מוצרלה או פרמזן מגוררת. אופים במרכז התנור כ-20-25 דקות עד שהקצוות מתחילות להזהיב.
    אם לא מוצאים צדפות, אפשר למלא קנלוני באותה צורה
    שלח מתכון
    • לעצמי
    • לחבר
    • שתף
    למתכון זה כדאי שיהיה לכם:

    תבשיל חומוס ולימון כבוש

    בקרו בעמוד המתכונים שלנו וחפשו בתוך מאגר של מאות מתכונים טעימים

     
    הצטרפו לניוזלטר שלנו

      X