סינון מתכונים

חפש מתכונים עם תגים

חלביצמחוניטבעוני

חפש רק מתכונים ללא

חפש רק מתכונים עם

צ׳ילי קון קרנה

צ׳ילי קון קרנה

4 סועדים
זמן הכנה – 10 דקות
זמן בישול – 20 דקות
זמן כולל – 30 דקות

הוסף לרשימת קניות 

מרכיבים

  • 500 גרם בשר בקר טחון  
  • 3 כפות שמן זית  
  • 3 בצל מטוגן דורות  
  • 3 שום דורות  
  • ½ כפית פפריקה מתוקה  
  • 1 כפית פפריקה מעושנת  
  • ½ כפית פפריקה חריפה  
  • 1 קופסה עגבניות מרוסקות  
  • ½ כוס מים  
  • ½ כפית פלפל שחור  
  • 1 קופסת שימורים שעועית חומה  
  • 1 גמבה קצוצה 
  • 2 קוביות כוסברה דורות  
  • מלח  
  • לסלט אבוקדו:  
  • 2 אבוקדו  
  • ½ בצל סגול  
  • מיץ לימון  
  • שמן זית  
  • מלח  
  • פלפל שחור  

  1. במחבת רחבה וחמה, משחימים את הבשר עם כף שמן אחת, ומסננים.
  2. שוטפים קלות את המחבת, ומחזירים לאש. מוסיפים שתי כפות שמן זית,בצל מטוגן דורות, שום דורות ואת הבשר המסונן. מטגנים תוך כדי ערבוב כ-5 דק', בינתיים קוצצים גמבה.
  3. מוסיפים את התבלינים היבשים (חוץ מהמלח) ומערבבים.
  4. מוסיפים עגבניות מרוסקות, מים, גמבה קצוצה ושעועית. ברגע שהתבשיל מבעבע, מחלישים את האש ומכסים.
  5. מבשלים כ20 דק', מדי פעם מערבבים. מוסיפים כוסברה דורות ומלח, מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול.
  6. בינתיים- מכינים סיר אורז (2 כוסות יספיקו) / אפשר גם להגיש עם טורטייה במקום.
  7. מכינים את סלט האבוקדו.
  8. מניחים בצלחת אורז, תבשיל וכף גדושה של סלט אבוקדו.
מושלם כארוחה שלמה או כחלק מארוחת טורטיות מקסיקנית.
שלח מתכון
  • לעצמי
  • לחבר
  • שתף
למתכון זה כדאי שיהיה לכם:

תבשיל חומוס ולימון כבוש

בקרו בעמוד המתכונים שלנו וחפשו בתוך מאגר של מאות מתכונים טעימים

 
הצטרפו לניוזלטר שלנו