סינון מתכונים

חפש מתכונים עם תגים

חלביצמחוניטבעוני

חפש רק מתכונים ללא

חפש רק מתכונים עם

קארי דגים

קארי דגים
הדפס

4 סועדים | זמן הכנה: 15 דקות | זמן בישול: 10 דקות | זמן כולל :25 דקות

הוסף לרשימת קניות 

מרכיבים

  • 4 כפות שמן זית  
  • 2 בצלים לבנים פרוסים דק 
  • 1 כרישה פרוסה דק 
  • 4 קוביות שום חריף דורות  
  • 5 קוביות ג׳ינג׳ר דורות  
  • 1 כף שטוחה מלח  
  • 4 עלי קפיר ליים  
  • 1 פחית קרם קוקוס  
  • 1 כוס מים  
  • 4 לברק מפולטים ונקיים מעצמות.  
  • כ 20 עגבניות שרי חצויות (או 5 עגבניות רגילות חתוכות גס) 

אופן ההכנה

  1. מניחים סיר רחב על אש בינונית/חלשה, מוסיפים שמן בצל וכרישה, ומרככים כ5-6 דק' עד שהבצל מתרכך והופך מעט צהוב.
  2. מגבירים את הלהבה, מוסיפים את קוביות ג׳ינג׳ר דורות וקוביות שום חריף דורות וממשיכים לעוד דקה.
  3. מוסיפים כורכום ועלי ליים וממשיכים לעוד דקה.
  4. מוסיפים קרם קוקוס ומים ומביאים לרתיחה.
  5. מחלישים שוב את האש, מניחים את הדגים ואת העגבניות, מכסים ומניחים להתבשל כ10 דק' עד שהדגים לבנים לגמרי.
ניתן להשתמש בכל דג לבן אחר לטעמכם, מומלץ להשאיר את העור כדי לשמור צורת הדג. מומלץ עם אורז או לחם טוב שיספוג את הרוטב.
שלח מתכון
  • לעצמי
  • לחבר
  • שתף
למתכון זה כדאי שיהיה לכם:

תבשיל חומוס ולימון כבוש

בקרו בעמוד המתכונים שלנו וחפשו בתוך מאגר של מאות מתכונים טעימים

 
הצטרפו לניוזלטר שלנו