סינון מתכונים

חפש מתכונים עם תגים

חלביצמחוניטבעוני

חפש רק מתכונים ללא

חפש רק מתכונים עם

קארי טופו ובוטנים מהיר

קארי טופו ובוטנים מהיר
הדפס

4 סועדים | זמן הכנה: 10 דקות | זמן בישול: 10 דקות | זמן כולל :20 דקות

מרכיבים

  • 4 כפות שמן זית  
  • 1 בצל לבן גדול 
  • 1 חציל בינוני 
  • 1 גזרים גדול  
  • ½ דלורית  
  • 2 כוסות ברוקולי קפוא (או טרי חלוט במים רותחים) 
  • 500 גרם טופו  
  • 3 קוביות שום חריף דורות  
  • 3 קוביות ג׳ינג׳ר דורות  
  • 2 כפות חמאת בוטנים  
  • 3 קוביות כוסברה דורות  
  • 1 כפית רוטב דגים  
  • ½ כוס מים רותחים  
  • 1 כפית רוטב סרירצ׳ה (לאוהבי החריף- לא חובה) 
  • מלח  

  • מחממים מחבת רחבה וכבדה על להבה גבוהה.
  • חותכים את החציל לקוביות ופורסים את הבצל.
  • מוסיפים שמן זית למחבת ומוסיפים את החציל והבצל הפרוס. מטגנים כ2-3 דק'. 
  • בינתיים חותכים את הדלורית והגזר לפרוסות בעובי 1 סנטימטר ומוסיפים למחבת. 
  • חותכים את הטופו לרצועות דקות ומוספים למחבת. 
  • מוסיפים 3 קוביות שום חריף דורות ו-3 קוביות ג׳ינג׳ר דורות, ממשיכים לטגן. במידה והמחבת התייבשה מוסיפים עוד כף או שתיים של זמן זית.
  • בקערה נפרדת מערבבים את חמאת הבוטנים עם המים הרותחים, 3 קוביות כוסברה דורות וכפית רוטב דגים.
  • מוסיפים את הרוטב ואת הברוקולי למחבת. מחלישים את הלהבה ומבשלים עד שהירקות מתרככים מעט (כ-5-6 דק').
  • מגישים על אורז לבן / נודלס או ללא תוספת.
שלח מתכון
  • לעצמי
  • לחבר
  • שתף
למתכון זה כדאי שיהיה לכם:
מתכונים דומים
 

תבשיל חומוס ולימון כבוש

בקרו בעמוד המתכונים שלנו וחפשו בתוך מאגר של מאות מתכונים טעימים

 
הצטרפו לניוזלטר שלנו

    X