סינון מתכונים

חפש מתכונים עם תגים

חלביצמחוניטבעוני

חפש רק מתכונים ללא

חפש רק מתכונים עם

קרוטונים עם עשבי תיבול

קרוטונים עם עשבי תיבול

  • זמן הכנה – 5 דקות
  • זמן אפיה – 15 דקות
  • זמן כולל – 20 דקות

הוסף לרשימת קניות 

מרכיבים

  • לחם לבן כמות לתבנית אפיה אחת (מה שנשאר בבית-באגט או לחמניה) 
  • חצי כוס שמן זית  
  • חצי כפית מלח  
  • 4 קוביות עשבי תיבול איטלקי דורות  
  • 2 קוביות שום דורות  
  • 2 מלפפונים חתוכים לרצועות  
  • 2 פלפל גמבה חתוכים לרצועות  
  • 10-12 עגבניות שרי חצויות  
  • חצי בצל סגול פרוס דק 
  • 4-5 עלים חסה רומית חתוכים לרצועות  
  • 20-30 זיתים מגולענים (מהסוג שאוהבים) 
  • 150 גרם גבינת פטה חתוכה לקוביות  
  • חצי כפית אורגנו יבש  
  • כוס עלי פטרוזיליה  
  • 1 מיץ לימון  
  • 3 כפות שמן זית  

לקרוטונים:
1. מחממים תנור ל180 מעלות (ללא טורבו)
2. מוציאים 4 קוביות עשבי תיבול איטלקי דורות ו-2 קוביות שום דורות לתוך קערה גדולה, מניחים בצד כ10 דק'.
3. מוסיפים שמן זית ומלח לקערה ומערבבים.
4. מוסיפים את קוביות הלחם, מערבבים עם הידיים ומעבירים לתבנית.
5. אופים כ15 דק' עד שהקרוטונים מזהיבים.

לסלט:
1. מערבבים את כל המרכיבים, למעט הגבינה והקרוטונים.
2. מפזרים קרוטונים וגבינה בנדיבות ומגישים.

הקרוטונים יכולים להישמר בצנצנת אטומה עד שבועיים.
שלח מתכון
  • לעצמי
  • לחבר
  • שתף
למתכון זה כדאי שיהיה לכם:

תבשיל חומוס ולימון כבוש

בקרו בעמוד המתכונים שלנו וחפשו בתוך מאגר של מאות מתכונים טעימים

 
הצטרפו לניוזלטר שלנו