סינון מתכונים

חפש מתכונים עם תגים

חלביצמחוניטבעוני

חפש רק מתכונים ללא

חפש רק מתכונים עם

קרם ברולה בננה וג׳ינג׳ר

קרם ברולה בננה וג׳ינג׳ר
הדפס

6 סועדים | זמן הכנה: 10 דקות | זמן אפיה:  30-35 דקות

מרכיבים

  • 300 מ״ל חלב  
  • 300 מ״ל שמנת מתוקה  
  • 120 גרם סוכר לבן  
  • 6 חלמונים  
  • 1 בננה בשלה 
  • 4 קוביות ג׳ינג׳ר דורות  
  • סוכר דמררה  

הוראות הכנה

  1. לחמם תנור ל-140 מעלות ולהרתיח יחד – חלב שמנת וסוכר.
  2. להקציף במטרפה ידנית את החלמונים עד שמקבלים קצת נפח ומלבינים מעט.
  3. מוסיפים בשלבים מעט מתערובת החלב/ שמנת וממשיכים לטרוף (העלאת הטמפרטורה בצורה מהירה מדי עלולה לגרום לחלמונים להיקרש ולגרום לטעם לוואי של חביתה).
  4. טוחנים בננה עם קוביות ג׳ינג׳ר דורות ועם מעט מהנוזלים. מערבבים הכל יחד ומעבירים את התערובת במסננת דקה
  5. מחלקים ל-6 כלים בתוך מגש אפיה.
  6. מרתיחים מים בקומקום, מניחים את המגש בתנור ויוצקים את המים בתבנית עד לחצי גובה הכלים.
  7. אופים כ30-40 דק'. הקרם מוכן כשנותנים מכה בצד הכלי והתערובת יציבה ולא נשפכת ממנו.
    מוציאים בזהירות את הכלים מה״אמבט״ ומקררים.
להגשה: מפזרים סוכר דמררה באופן אחיד ושורפים עם ברנר בתנועות מעגליות. במידה ואין ברנר ניתן להדליק את התנור במצב גריל ולמקם את המגש בחלקו העליון של התנור.
שלח מתכון
  • לעצמי
  • לחבר
  • שתף
למתכון זה כדאי שיהיה לכם:

תבשיל חומוס ולימון כבוש

בקרו בעמוד המתכונים שלנו וחפשו בתוך מאגר של מאות מתכונים טעימים

 
הצטרפו לניוזלטר שלנו