סינון מתכונים

חפש מתכונים עם תגים

חלביצמחוניטבעוני

חפש רק מתכונים ללא

חפש רק מתכונים עם

ראגו שעועית לבנה

ראגו שעועית לבנה
הדפס

4 סועדים | זמן הכנה: 10 דקות | זמן בישול: 25 דקות | זמן כולל :35 דקות

מרכיבים

  • 1 בצל לבן  
  • 1 גזרים גדול 
  • 3 גבעולי סלרי אמריקאי  
  • 4 כפות שמן זית  
  • 2 קוביות עשבי תיבול איטלקי דורות  
  • 4 קוביות רוטב עגבניות ובזיליקום דורות  
  • 3 קוביות שום דורות  
  • 1 כפית פפריקה מתוקה  
  • 1 כפית מלח  
  • ½ כפית פלפל שחור גרוס  
  • 400 גרם שעועית לבנה קפואה ( ניתן להשתמש במקום ב-300 גרם שעועית לבנה יבשה שהושרתה לילה ובושלה) 
  • 2 קוביות פטרוזיליה דורות  

  1. קוצצים דק בצל, סלרי וגזר. מעבירים לסיר נמוך ורחב ומוסיפים 4 כפות שמן זית.
  2. מזיעים 7-8 דק' על אש בינונית, עד שהבצל הופך שקוף והירקות מתרככים מעט.
  3. מוסיפים 3 קוביות שום דורות וממשיכים להזיע עוד 2-3 דק'.
  4. מוסיפים 2 קוביות עשבי תיבול איטלקי דורות ו-4 קוביות רוטב עגבניות ובזיליקום דורות. ממשיכים להזיע עוד דקה.
  5. מוסיפים פפריקה, מלח ופלפל, שעועית לבנה (קפואה או מופשרת) וחצי כוס מים. מבשלים 20-25 דק' , עד שהכל מתגבש יחד.
  6. מוסיפים 2 קוביות פטרוזיליה דורות. מערבבים, טועמים, מתקנים תיבול ומגישים.
שלח מתכון
  • לעצמי
  • לחבר
  • שתף

תבשיל חומוס ולימון כבוש

בקרו בעמוד המתכונים שלנו וחפשו בתוך מאגר של מאות מתכונים טעימים

 
הצטרפו לניוזלטר שלנו

    X