סינון מתכונים

חפש מתכונים עם תגים

חלביצמחוניטבעוני

חפש רק מתכונים ללא

חפש רק מתכונים עם

שבלולי פיצה

שבלולי פיצה
הדפס

| זמן הכנה: 10 דקות | זמן אפיה: 20-25 דקות | זמן כולל :35 דקות

מתכון ל-24 שבלולים

מרכיבים

  • חבילה אחת מופשרת בצק עלים  
  • מעט קמח לבן  
  • 400 גרם מוצרלה (אפשר גם גבינה צהובה מגורדת) 
  • 4 קוביות רוטב עגבניות ובזיליקום דורות  
  • 2 קוביות פסטו דורות  
  • 1 כוס זיתים מגולענים  
  • 1 כף שמן זית  
  • רבע כפית מלח  
  • 1 ביצה  

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. מוציאים 4 קוביות רוטב עגבניות דורות ו-2 קוביות פסטו דורות לקערה. מוסיפים כף שמן זית, מלח ומניחים בצד ל-5 דק'.
  3. מקמחים את משטח העבודה קלות ופורסים חצי מכמות הבצק.
  4. מערבבים את הרוטב ומורחים חצי מהכמות באופן שווה על הבצק.
  5. מפזרים מעל חצי מכמות הגבינה וחצי מכמות הזיתים.
  6. מגלגלים בעדינות את הבצק, שומרים על הידוק הבצק תוך כדי.
  7. את הגליל שנוצר פורסים לעיגולים בעובי 2 ס"מ, ומסדרים המרווחים על מגש אפיה מרופד בנייר.
  8. מכניסים לתנור וחוזרים על אותן פעולות גם עם החצי השני.
  9. אופים במשך 20-25 דק' עד שהשבלולים מגיעים לצבע זהוב ויפה.
ניתן להחליף את הזיתים בתירס, חצילים מטוגנים, פטריות קצוצות מטוגנות, ארטישוק משומר פרוס, או כל תוספת אחרת שאוהבים.
שלח מתכון
  • לעצמי
  • לחבר
  • שתף
למתכון זה כדאי שיהיה לכם:

תבשיל חומוס ולימון כבוש

בקרו בעמוד המתכונים שלנו וחפשו בתוך מאגר של מאות מתכונים טעימים

 
הצטרפו לניוזלטר שלנו

X

מועדון פשוט לבשל תמיד מקבל חברים חדשים!

לקבלת עדכונים, מתכונים ועוד דברים טובים הירשמו פה: