סינון מתכונים

חפש מתכונים עם תגים

חלביצמחוניטבעוני

חפש רק מתכונים ללא

חפש רק מתכונים עם

שניצל פריך בציפוי קורנפלקס

שניצל פריך בציפוי קורנפלקס
הדפס

6 סועדים | הכנה: 8 דקות | אפייה: 10-12 דקות | כולל: 20 דקות

מרכיבים

  • 1 קילו חזה עוף חתוך לרצועות שניצלונים 
  • 6 קוביות תערובת תיבול לטחינה דורות  
  • כף 1 חרדל (רצוי דיז'ון) 
  • 2 כפות דבש  
  • 1 כף שמן זית  
  • 1 כפית שטוחה מלח  
  • ½ כפית פלפל שחור  

לציפוי

  • 4 כוסות קורנפלקס (לא מתוק) 
  • 1 כפית פפריקה מתוקה  
  • ספריי שמן סויה/קנולה לטיגון  

  1. מחממים תנור ל-220 מעלות (ללא טורבו).
  2. מוציאים לקערה 6 קוביות תיבול לטחינה דורות. מוסיפים חרדל, דבש, מלח, שמן זית ופלפל שחור. ממתינים 2 דקות להפשרה ומערבבים.
  3. מוסיפים את רצועות חזה העוף ומערבבים היטב בעזרת הידיים. אם אפשר, מניחים במקרר לשעה כדי שהעוף יספוג קצת טעמים. אם לא, ממשיכים לשלב 4.
  4. שוברים את הקורנפלקס בידיים יבשות לחתיכות גסות (לא אבקה), מוסיפים כפית פפריקה מתוקה ומערבבים.
  5. מרפדים מגש בנייר אפייה, ומניחים מעליו רשת.
  6. משמנים את הרשת עם ספריי שמן.
  7. מעבירים את השניצלונים לקערת הקורנפלקס אחד אחד. מצפים בעדינות ומעבירים לרשת הצלייה.
  8. כשמסיימים לסדר על הרשת, מרססים מעט ספריי שמן מעל השניצלונים.
  9. אופים בתנור 10-12 דקות עד שהציפוי משחים. מגישים חם!

 

ניתן להשתמש ברצועות פרגית במקום, רק להאריך את זמן האפייה ל20 דקות.
שלח מתכון
  • לעצמי
  • לחבר
  • שתף
למתכון זה כדאי שיהיה לכם:

תבשיל חומוס ולימון כבוש

בקרו בעמוד המתכונים שלנו וחפשו בתוך מאגר של מאות מתכונים טעימים

 
הצטרפו לניוזלטר שלנו

    X