סינון מתכונים

חפש מתכונים עם תגים

חלביצמחוניטבעוני

חפש רק מתכונים ללא

חפש רק מתכונים עם

תירס מקסיקני

תירס מקסיקני
הדפס

| 4 סועדים | זמן הכנה: 10 דקות |

מרכיבים

  • 3 קוביות בצל מטוגן דורות  
  • 30 גרם חמאה  
  • כוס גרגירי תירס ( טרי / קפוא / מקופסת שימורים אחת) 
  • 2 פלפל אדום  
  • 1 פחית שעועית שחורה מסוננת 
  • 1 אבוקדו (לא רך מדי) 
  • 3 קוביות כוסברה דורות  
  • מלח  
  • פלפל שחור  

  1. מניחים 3 קוביות בצל מטוגן, 30 גרם חמאה, וגרעיני תירס במחבת רחבה. מדליקים להבה בינונית-גבוהה ומטגנים כ2 דק' תוך כדי ערבוב מדי פעם. (במידה ומשתמשים בתירס טרי, אין צורך בבישול מוקדם- רק מגלחים את הגרעינים מהקלח).
  2. בינתיים חותכים את הפלפל האדום לקוביות קטנות ומוסיפים למחבת, מטגנים עוד 2 דק'.
  3. מוסיפים את השעועית המסוננת, ומבשלים עוד 2-3 דק'.
  4. בינתיים מקלפים את האבוקדו וחותכים לקוביות קטנות.
  5. מוסיפים 3 קוביות כוסברה דורות ואת האבוקדו למחבת. מבשלים לעוד דקה בלבד, מתבלים במלח ופלפל שחור ומגישים.
התוספת מתאימה להגשה עם דג/ עוף / בשר צלוי.
שלח מתכון
  • לעצמי
  • לחבר
  • שתף
למתכון זה כדאי שיהיה לכם:

תבשיל חומוס ולימון כבוש

בקרו בעמוד המתכונים שלנו וחפשו בתוך מאגר של מאות מתכונים טעימים

 
הצטרפו לניוזלטר שלנו
X