סינון מתכונים

חפש מתכונים עם תגים

חלביצמחוניטבעוני

חפש רק מתכונים ללא

חפש רק מתכונים עם

תפוחי אדמה דרוסים

תפוחי אדמה דרוסים
הדפס

4-6 סועדים | זמן הכנה: 20 דקות | זמן צליה: 30 דקות | זמן כולל :50 דקות

מרכיבים

  • 1.5 קילו תפוחי אדמה קטנים 
  • 4 קוביות עשבי תיבול איטלקי דורות  
  • 2 קוביות שום דורות  
  • חצי כוס שמן זית  
  • מלח  
  • פלפל שחור  

אופן ההכנה

  1. מוציאים את קוביות עשבי תיבול איטלקי וקוביות שום דורות לקערה ומניחים בצד. 
  2. מניחים את תפוחי האדמה בסיר ומכסים במים. מוסיפים כפית מלח. מביאים לרתיחה ומחלישים את הלהבה לבעבוע קל (בישול באש גבוהה מידי יפרק את תפוחי האדמה). 
  3. מבשלים כ20 דק', בודקים עם קיסם או סכין. תפוחי האדמה צריכים להיות כמעט מוכנים לאכילה.
  4. מחממים תנור ל230 מעלות (ללא טורבו).
  5. מסננים את תפוחי האדמה, מניחים אחד אחד על קרש חיתוך, מועכים עם מועך פירה, ומעבירים למגש מרופד בנייר אפיה .
  6. מערבבים שמן זית עם קוביות עשבי התיבול והשום ומפזרים עם כף או מברשת מעל תפוחי האדמה.
  7. זורים מלח ופלפל מעל תפוחי האדמה.
  8. צולים בחלק העליון של התנור עד שמתחילים להשחים (כ30 דק').
שלח מתכון
  • לעצמי
  • לחבר
  • שתף
למתכון זה כדאי שיהיה לכם:

תבשיל חומוס ולימון כבוש

בקרו בעמוד המתכונים שלנו וחפשו בתוך מאגר של מאות מתכונים טעימים

 
הצטרפו לניוזלטר שלנו
X