סינון מתכונים

חפש מתכונים עם תגים

חלביצמחוניטבעוני

חפש רק מתכונים ללא

חפש רק מתכונים עם

כבדים ובצל

כבדים ובצל
הדפס

מס' סועדים: 4 | זמן הכנה: 10 דקות  

מרכיבים

  • כבדי עוף נקיים וחצויים (800 גרם) 
  • 8 קוביות בצל מטוגן דורות  
  • 1 כפית מלח גס  
  • 1/2 כפית פלפל שחור  
  • 6 קוביות פטרוזיליה דורות  
  • 3 כפות סילאן  
  • 3 כפות בצל ירוק קצוץ  

  1. מערבבים את הכבדים, השמן, מלח ופלפל בקערה. 
  2. מחממים מחבת פסים היטב (כשחושבים שזה חם מספיק ממתינים עוד דקה).
  3. מניחים את הכבדים בעדינות במחבת, אם המחבת מספיק חמה, שומעים רעש של צליה כשמניחים את הכבדים. לא לצופף את המחבת יותר מדי. אם לא נכנס, מחלקים את המתכון לשניים ועושים בשני סבבים.
  4. צולים עד שהשוליים משנים את הצבע לבהיר יותר, מוסיפים קוביות בצל מטוגן דורות והופכים את הכבדים עם מלקחיים.
  5. כשהכבדים משחימים משני הצדדים, מוסיפים קוביות פטרוזיליה דורות וסילאן. מערבבים בעדינות ומגישים.

 

מומלץ להגיש עם פירה תפוחי אדמה!
שלח מתכון
  • לעצמי
  • לחבר
  • שתף
למתכון זה כדאי שיהיה לכם:

תבשיל חומוס ולימון כבוש

בקרו בעמוד המתכונים שלנו וחפשו בתוך מאגר של מאות מתכונים טעימים

 
הצטרפו לניוזלטר שלנו

    X