סוחטים את תפוחי האדמה והזוקיני מנוזלים עודפים (לוקחים כמות גדולה בין שתי הידיים ולוחצים חזק), ומעבירים לקערה עם הקוביות.
מוסיפים גבינה מגורדת (צ'דר או אמנטל או גבינה צהובה פשוטה), ביצים ומלח ומערבבים היטב.
מחממים מחבת רחבה עם 4-5 כפות שמן (השמן צריך לכסות את כל המחבת בגובה 1/2 ס"מ).
מוסיפים את פירורי הלחם והקמח ומערבבים.
מורידים לביבות למחבת בעזרת כף: מרימים כף מלאה, משטחים קלום עם כף היד ומחליקים לשמן. לא לשטח את הלביבה עם הכף כשהיא כבר במחבת, זה עלול להדביק את הלביבות לתחתית.
מטגנים כ-2-3 דקות עד שמזהיב והופכים בזהירות.
מטגנים 2 דקות נוספות ומעבירים למגש עם רשת או נייר סופג.
במקביל, שמים את מרכיבי הרוטב בצלחת קטנה ומבשלים 7-8 דקות על להבה חלשה.