Facebook
Youtube
Instagram
EN
Language
מתכוני דגים
מתכוני עוף
מתכוני בקר
מתכונים טבעוניים
מתכונים צמחוניים
ללא גלוטן
מתכוני פסטה
מאפים ולחמים
כל המתכונים
חוברות המתכונים
המרת מידות
רשימת
קניות
0
חיפוש
מתכון
המוצרים שלנו
סינון מתכונים
חפש מתכונים עם תגים
חלבי
צמחוני
טבעוני
חפש רק מתכונים ללא
חפש רק מתכונים עם
רשימת קניות
נקה רשימה
הדפס
רשימה ריקה
שלח רשימת קניות
המוצרים שלנו
חוברות המתכונים
המרת מידות
אודות
אודות
השוק המוסדי
מוצרים
מדיניות האיכות ובטיחות מזון
אחריות תאגידית
נגישות
צור קשר
Facebook
Youtube
Instagram
EN
Language
לביבות תפוחי אדמה ובטטה
לביבות תפוחי אדמה ובטטה
הדפס
30-40 יחידות
מרכיבים
4-5
תפוחי אדמה
אדומים בינוניים
1
בטטה
3
ביצים
3 כפות
קמח
תופח
¾ כפית
מלח
¼
פלפל שחור
½ כפית
פפריקה מתוקה
2 קוביות
פטרוזיליה דורות
4 קוביות
כוסברה דורות
או פטרוזיליה
שמן טיגון
קנולה או חמניות
להגשה:
גביע יוגורט
כל יוגורט יעבוד, רצוי לפחות 5%
כף גדושה
לימון
כבוש קצוץ
כף
שמן זית
קורט
מלח
צלוחית
רוטב פלפלים חריף
(סרירצ׳ה, או אריסה)
אופן ההכנה
מקלפים ומגרדים את תפוחי האדמה והבטטה במגרדת גדולה.
בקערה נפרדת- מערבבים ביצים, קמח, פירורי לחם, קוביות
עשבי תיבול דורות
ותבלינים.
מערבבים את שתי הקערות בידיים.
במחבת קטנה מחממים מעט שמן ומטגנים מעט (חצי כף) מהתערובת. טועמים ומתקנים מלח ופלפל בתערובת אם צריך.
מחממים מחבת רחבה עם שמן בגובה סנטימטר על הלהבה הגדולה.
לוקחים מהתערובת עם כף, משטחים על הכף עם האצבעות ומניחים בתוך השמן. חוזרים על הפעולה עד שהמחבת מלאה. מניחים בלי לגעת לשתי דק' ואז מתחילים להפוך.
מעבירים מהמחבת בזהירות לרשת לסינון השמן.
מערבבים יוגורט, לימון כבוש, שמן זית ומלח ומניחים בקערה לצד הלביבות.
שלח מתכון
לעצמי
לחבר
שתף
למתכון זה כדאי שיהיה לכם:
כוסברה קצוצה
פטרוזיליה קצוצה
מתכון צמחוני
שווארמה טופו ופטריות
3
0
מתכון צמחוני
פלפלים צלויים
3
0
מתכון צמחוני
פיש פינגרס
3
0
תבשיל חומוס ולימון כבוש
בקרו בעמוד המתכונים שלנו וחפשו בתוך מאגר של מאות מתכונים טעימים
הצטרפו לניוזלטר שלנו
X
אני מאשר/ת לקבל עדכונים, מתכונים ועוד דברים טובים ממוצרי שום ותיבול לדורות
×