Facebook
Youtube
Instagram
EN
Language
מתכוני דגים
מתכוני עוף
מתכוני בקר
מתכונים טבעוניים
מתכונים צמחוניים
ללא גלוטן
מתכוני פסטה
מאפים ולחמים
כל המתכונים
חוברות המתכונים
המרת מידות
רשימת
קניות
0
חיפוש
מתכון
המוצרים שלנו
סינון מתכונים
חפש מתכונים עם תגים
חלבי
צמחוני
טבעוני
חפש רק מתכונים ללא
חפש רק מתכונים עם
רשימת קניות
נקה רשימה
הדפס
רשימה ריקה
שלח רשימת קניות
המוצרים שלנו
חוברות המתכונים
המרת מידות
אודות
אודות
השוק המוסדי
מוצרים
מדיניות האיכות ובטיחות מזון
אחריות תאגידית
נגישות
צור קשר
Facebook
Youtube
Instagram
EN
Language
מרק כתום – דלורית וג׳ינג׳ר
מרק כתום – דלורית וג׳ינג׳ר
הדפס
6 סועדים
מרכיבים
1 קילו
דלורית
קלופה ונקייה מגרעינים
5 קוביות
בצל מטוגן דורות
2 ענפי
טימין
2 קוביות
ג׳ינג׳ר דורות
1 פרוסת
לחם לבן
2
כוכב אניס
מיץ מתפוז
אחד
מלח
פלפל שחור
שמנת חמוצה
עירית
או בצל ירוק קצוץ
אופן ההכנה
מניחים בסיר את קוביות
בצל מטוגן דורות
וקוביות
ג׳ינג׳ר דורות.
מדליקים את האש ומטגנים כ2 דק'.
בינתיים חותכים את הדלורית לחתיכות גסות.
מוסיפים את הדלורית והטימין ומכסים במים.
מוסיפים את הלחם ומבשלים כ25-30 דק' עד שהדלוריות רכות מאוד.
מכבים את האש, מוציאים את הטימין ושליש מכמות המים מהסיר עם מצקת ושומרים בצד (לא לזרוק!)
טוחנים את המרק עם בלנדר מוט (או מעבירים לבלנדר בזהירות) ומוסיפים את יתרת ההנוזל ששמנו בצד עד שמגיעים למרקם הרצוי.
מחזירים את המרק הטחון לסיר, מוסיפים את מיץ התפוזים וכוכבי אניס, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים לעוד 5-6 דק' על אש קטנה. טועמים ומתקנים תיבול.
מגישים עם כף שמנת חמוצה ועירית.
שלח מתכון
לעצמי
לחבר
שתף
למתכון זה כדאי שיהיה לכם:
ג'ינג'ר כתוש
בצל קצוץ ומטוגן
מתכון צמחוני
מק אנד צ׳יז
27
0
מתכון צמחוני
שוקיים צלויות וירקות
10
0
מתכון צמחוני
בייגל'ס שום שמיר
4
0
תבשיל חומוס ולימון כבוש
בקרו בעמוד המתכונים שלנו וחפשו בתוך מאגר של מאות מתכונים טעימים
הצטרפו לניוזלטר שלנו
X
אני מאשר/ת לקבל עדכונים, מתכונים ועוד דברים טובים ממוצרי שום ותיבול לדורות
×