מוציאים לקערה: רצועות אנטריקוט, 2 קוביות שום חריף דורות, 3 קוביות כוסברה דורות, 2 כפות שמן זית, 1 כפית מלח גס, ½ כפית פלפל שחור, ½ כפית כמון, ½ כפית פפריקה מעושנת, מערבבים ומניחים בצד.
מחממים היטב מחבת טפלון רחבה, בינתיים פורסים דק בצל לבן ופלפל גמבה ומוסיפים למחבת עם 2 כפות שמן זית.
מטגנים 3-4 דקות תוך כדי ערבוב מידי פעם.
מזיזים את הפלפל והבצל לצד אחד של המחבת ומוסיפים את רצועות האנטריקוט (עם כל מה שנשאר בקערה). ממשיכים לטגן ולערבב עד שהבשר מגיעה לדרגת העשייה הרצוייה ומגישים חם.