סינון מתכונים

חפש מתכונים עם תגים

חלביצמחוניטבעוני

חפש רק מתכונים ללא

חפש רק מתכונים עם

סטייק פהיטס

סטייק פהיטס
הדפס

מס סועדים: 2 | זמן הכנה: 15 דקות

מרכיבים

  • אנטריקוט פרוס דק (600 גרם) 
  • 2 קוביות שום חריף דורות  
  • 6 קוביות כוסברה  
  • 4 כפות שמן זית  
  • 1 כפית מלח גס  
  • ½ כפית פלפל שחור  
  • ½ כפית אורגנו יבש  
  • ½ כפית כמון  
  • ½ כפית פפריקה מעושנת  
  • 1 פרוס בצל לבן  
  • 1 פרוס גמבה  

להגשה:

  • טורטיות או אורז  
  • עגבניות פרוסות  
  • אבוקדו פרוס  

  1. מוציאים לקערה: רצועות אנטריקוט, 2 קוביות שום חריף דורות, 3 קוביות כוסברה דורות, 2 כפות שמן זית, 1 כפית מלח גס, ½ כפית פלפל שחור, ½ כפית כמון, ½ כפית פפריקה מעושנת, מערבבים ומניחים בצד. 
  2. מחממים היטב מחבת טפלון רחבה, בינתיים פורסים דק בצל לבן ופלפל גמבה ומוסיפים למחבת עם 2 כפות שמן זית. 
  3. מטגנים 3-4 דקות תוך כדי ערבוב מידי פעם.
  4. מזיזים את הפלפל והבצל לצד אחד של המחבת ומוסיפים את רצועות האנטריקוט (עם כל מה שנשאר בקערה). ממשיכים לטגן ולערבב עד שהבשר מגיעה לדרגת העשייה הרצוייה ומגישים חם.
שלח מתכון
  • לעצמי
  • לחבר
  • שתף
למתכון זה כדאי שיהיה לכם:

תבשיל חומוס ולימון כבוש

בקרו בעמוד המתכונים שלנו וחפשו בתוך מאגר של מאות מתכונים טעימים

 
הצטרפו לניוזלטר שלנו

    X