6 סועדים | זמן הכנה: 25 דקות
1. טורפים היטב בקערה בינונית, את כל מרכיבי הבלילה עד שאין גושים.
2. שמים בקערה נוספת 3 כפות קמח, מקמחים את הפילטים משני הצדדים, מנערים משאריות הקמח וטובלים בבלילה.
3. מכינים סיר לא רחב מדי עם שמן לטיגון עמוק (לפחות 7-8 ס״מ גובה בסיר) ומחממים היטב על להבה בינונית עד לחימום השמן.
4. מוציאים מהבלילה ומחזיקים מעל הקערה עד שהנוזלים העודפים יורדים, מעבירים מיד לשמן העמוק (בהתאם לגודל הסיר – ניתן לטגן 2-3 פילטים במקביל)
5. מטגנים 2 דקות והופכים בעדינות עם מלקחיים.
6.מוציאים לאחר 2 דקות נוספות ומעבירים למגש עם רשת או נייר סופג. מטגנים את שאר הדגים.
7. באותו הסיר מטגנים צ'יפס לכולם.
8. מערבבים את מרכיבי הרוטב בקערה.
9. מסדרים את הדגים עם פלחי לימון וצ'יפס. מגישים חם.