4-5 סועדים | הכנה: 20 דקות | בישול: 30 דקות | כולל: 50 דקות
מרכיבים
500 גרםבשר בקר טחון
5 כפותשמן זית
500 גרםחבילת פסטה(הצורה החביבה עליכם)
1בצל לבןגדול וקלוף
1גזרגדול וקלוף
2 גבעולי סלריללא עלים
4 קוביותשום דורות
3 קוביותרוטב עגבניות ובזיליקום דורות
4 קוביותפסטו דורות
1 פחיתעגבניות מרוסקות
1כוס מים
1 כפיתמלח
½ כפית פלפל שחור
קורטצ'ילי יבש גרוס
2 קוביותפטרוזיליה דורות
משחימים את הבשר: מחממים היטב מחבת טפלון רחבה על להבה חזקה, מוסיפים כף שמן זית ואת הבשר הטחון ומערבבים מדי פעם. לאחר כ-4-5 דקות לאחר שכל הבשר השחים, מעבירים למסננת.
בינתיים קוצצים את הבצל, הגזר והסלרי לקוביות קטנות בסכין או במעבד מזון.
מעבירים את הירקות לסיר רחב על להבה חלשה, מוסיפים 5 כפות שמן זית. מטגנים כ-5-6 דקות עד שהבצל מתחיל להפוך שקוף.
מוסיפים את הבשר המסונן, 4 קוביות שום דורות, מגבירים את הלהבה מעט, וממשיכים לטגן 3-4 דקות נוספות.