סינון מתכונים

חפש מתכונים עם תגים

חלביצמחוניטבעוני

חפש רק מתכונים ללא

חפש רק מתכונים עם

קניידלך עשבי תיבול

קניידלך עשבי תיבול
הדפס

מס' מנות: 16 כדורים | זמן הכנה: 15 דקות | זמן בישול: 15 דקות

מרכיבים

  • 1 כוס קמח מצה  
  • 1 כוס מים רותחים  
  • 5 קוביות פטרוזיליה דורות  
  • 5 קוביות שמיר דורות  
  • 2 קוביות בצל מטוגן דורות  
  • 2 כפות שמן סויה  
  • 2 ביצים  
  • 1/2 כפית מלח  
  • 1/4 כפית פלפל שחור  
  • 1 כפית אבקת אפייה  
  • 2 קוביות כורכום דורות  

  1. מוציאים לקערה 1 כוס קמח מצה, קוביות פטרוזיליה, שמיר ובצל מטוגן דורות, 2 כפות שמן, מלח ופלפל.
  2. יוצקים לקערה כוס מים רותחים ומערבבים מעט. מניחים בצד לכמה דקות עד שהתערובת כבר לא חמה למגע.
  3. טורפים היטב שתי ביצים, מוסיפים כפית אבקת אפיה ומוספים לתערובת. מערבבים רק עד שהתערובת אחידה. מעבירים למקרר לחצי שעה לפחות.
  4. מוציאים את התערובת, מגלגלים לכדורים קטנים בעזרת ידיים רטובות ומסדרים על מגש. מחזירים למקרר לעוד 15 דקות לפחות. 
  5. מרתיחים סיר מים, מוסיפים 2 קוביות כורכום דורות.
  6. מבשלים את הכדורים במים 10 דקות . 5-6 כדורים בכל פעם. 
  7. מסננים ומניחים להתקרר בחוץ. 
  8. 20 דקות לפני ההגשה, מוסיפים את הכדורים המבושלים למרק ומגישים חם.
שלח מתכון
  • לעצמי
  • לחבר
  • שתף

תבשיל חומוס ולימון כבוש

בקרו בעמוד המתכונים שלנו וחפשו בתוך מאגר של מאות מתכונים טעימים

 
הצטרפו לניוזלטר שלנו

    X